Zoznámte sa, to je tatko Ritchie! O Madonne všetci hovoria, ako sa zmenila, ale spoznáte jej exmanžela?

Režíroval úspešné a divákmi milované filmy, ale až vďaka manželstvu s kráľovnou popu, speváčkou Madonnou, ho spoznal celý svet.

19.05.2023 11:45
679523520 Foto:
Speváčka Madonna a režisér Guy Ritchie na zábere z roku 2002.
debata

Zväzok, z ktorého sa narodil syn Rocco, dvojici nevydržal. Americká speváčka a britský režisér sa rozviedli v roku 2008 po bezmála osem rokov trvajúcom manželstve. Madonna aj dnes pravidelne plní titulné stránky a je vďačným objektom bulváru. Napríklad aj preto, že podľa viacerých kritikov sa vrhla na výdobytky estetickej chirurgie a medicíny, aby zastavila starnutie. A niektorí tvrdia, že sa jej to vymklo z rúk.

Speváčka Madonna a režisér Guy Ritchie na...
Režisér Guy Ritchie a jeho bývalá manželka...
+9Madonna je na scéne už 40 rokov.

Hodnotiť to nebudeme, úsudok je na vás. Režiséra Guya Ritchieho však nespomíname náhodou. Režisér hitov ako Covenant či Operácia Fortune sa objavil len nedávno na veľkolepej londýnskej premiére rozprávky Malá morská víla. Niežeby zmenil žáner (hoci v minulosti nakrútil snímku Aladin – kritikmi totálne strhanú pod čiernu zem). Tentoraz však prišiel najmä preto, aby urobil radosť svojim deťom.

zväčšiť Režisér Guy Ritchie sa tiež prišiel pozrieť na... Foto: SITA/AP, Alberto Pezzali
Guy Ritchie Režisér Guy Ritchie sa tiež prišiel pozrieť na premiéru filmu Malá morská víla.

Po rozvode s Madonnou zakotvil rodák z Hatfieldu v náručí modelky Jacqui Ansleyovej a bolo z toho napokon druhé manželstvo a dokonca až traja potomkovia. Dcéru Rivku aj synov Leviho a Rafaela vzali známi rodičia do kina.

zväčšiť Režisér Guy Ritchie, jeho manželka Jacqui... Foto: Photo by StillMoving.Net for Disney via CinemArt SK
Guy Ritchie, jeho manželka Jacqui Ansley Režisér Guy Ritchie, jeho manželka Jacqui Ansley a ich deti Rivka Ritchie, Levi Ritchie a Rafael Ritchie na slávnostnej premiére filmu Malá morská víla.

Momentky, ktoré zachytávajú drsného režiséra, pôsobia priam roztomilo. Zdá sa, že z Ritchieho je veľmi starostlivý otec (čo potvrdzuje aj vzťah s jeho dospelým synom Roccom – ten dokonca niekoľko rokov dobrovoľne býval u otca v Londýne, hoci súdne bol až do plnoletosti pridelený slávnej mame Madonne). A je to tatko naozaj ukážkový. Priam ako z reklamy.

Herečka a speváčka Halle Bailey v kreácii Miss...
Herečka Simone Ashley na premiére filmu Malá...
+12Sienna King na premiére filmu Malá morská víla...

Otázka znie, spoznali by ste v tomto serióznom pánovi niekdajšieho fešáka so suchým čiernym humorom, ktorý tak očaril Madonnu a celý svet?

Ethan Hawke a herečka Uma Thurman Čítajte viac Pri týchto záberoch stisne srdce každého rodiča. Expartneri Thurman a Hawke sú v Cannes, z ich spoločnej lásky je dnes tento fešák

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #Madonna #Guy Ritchie #hviezdy po rokoch

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...