Osemdesiatnik Ford priniesol do Cannes Indianu Jonesa a lásku. Jeho krásna Ally McBeal sa ho nepustí, to sú hrdličky...

V Cannes mal vo štvrtok večer svetovú premiéru film Indiana Jones a nástroj osudu, piaty diel série o dobrodružnom archeológovi s Harrisonom Fordom v hlavnej úlohe. Bola to veľkolepá premiéra.

18.05.2023 21:00
France Cannes 2023 Indiana Jones and the Dial... Foto: ,
Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film Indiana Jones a nástroj osudu. Sprevádzala ho manželka Calista Flockhart v kreácii Zuhair Murad.
debata (1)

Do letoviska, ktoré je centrom filmového diania, zavítali všetky hlavné hviezdy filmu – vrátane hlavného hrdinu v podaní Harrisona Forda. Osemdesiatročný herec síce už vek nezaprie, no stále pôsobí energicky a čiperne. Na červenom koberci dokonca zamilovane.

France Cannes 2023 Monster Red Carpet Čítajte viac Nežná princezná Fanning, kráska Sampaio v sexi perí či Snehulienka od Vuittona: Toto sú TOP looky krások v Cannes

Spoločnosť mu na ňom robila manželka – herečka Calista Flockhart, ktorú si diváci dobre pamätajú najmä ako pojašenú právničku Ally McBealovú z rovnomenného seriálu. S Fordom sa vzali v roku 2010 a niekoľko rokov predtým spolu randili. Pri momentkách z červeného koberca sa však zdalo, že ich láska priam kvitne. Spokojná a usmiata Calista, ktorú štylistka obliekla do šiat Zuhair Murad, sa neustále manžela dotýkala. Dvojica sa usmievala a pôsobila nadmieru spokojne.

Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...

Filmovú delegáciu doplnili aj herci Mads Mikkelsen či herečka a spoluautorka scenára Phoebe Waller-Bridge, ktorá očarila v čiernej kreácii Schiaparelli Haute Couture. Červený koberec bol aj vo štvrtok večer lákadlom pre množstvo slávnych dám a krások. Predviedla sa napríklad tehotná topmodelka Karlie Kloss v róbe Dior Haute Couture alebo trojnásobná mama a bývalá tvár Victoria's Secret Adriana Lima. Tú obliekol ateliér Tamara Ralph.

zväčšiť Herečka Calista Flockhart v šatách z dielne... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Calista Flockhart Herečka Calista Flockhart v šatách z dielne Zuhair Murad.

Na červenom koberci znovu zažiarila aj britská kráska Gemma Chan v červenej róbe z hodvábu od Louis Vuitton alebo herečka Kelly Rutherford, tiež v červenej, akurát od značky Prada.

Iris Law Čítajte viac Ďalšia dcéra slávnych rodičov ako magnet v Cannes: Iris, fakt sexy, ale čo by na tie šaty povedal tatko?

Premiéra filmu Indiana Jones a nástroj osudu je podľa agentúry AP jednou z najočakávanejších udalostí filmového festivalu. Nie je to prvý film o slávnom fiktívnom archeológovi, ktorý má v Cannes premiéru. Štvrtý diel Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky bol uvedený na festivale v roku 2008. Hoci podľa kritikov išlo o zlé pokračovanie, film celosvetovo zarobil 790 miliónov dolárov a diváci ho na recenzných weboch hodnotia skôr kladne.

zväčšiť Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Phoebe Waller-Bridge Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v kreácii Schiaparelli Haute Couture.

Očakáva sa, že piaty diel série bude mať podobný, ak nie väčší úspech. Nový film, ktorý bude v slovenských kinách uvedený na konci júna, je prvou snímkou zo série, ktorú nerežíroval Steven Spielberg. Réžie sa namiesto toho ujal James Mangold, ktorý má na konte napríklad životopisnú drámu Le Mans '66 alebo akčný thriller Logan: Wolverine.

zväčšiť Modelka Adriana Lima sa obliekla do kreácie... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Adriana Lima Modelka Adriana Lima sa obliekla do kreácie Tamara Ralph Couture.

Osemdesiatročný Ford však vyhlásil, že archeológa a univerzitného profesora Indianu Jonesa stvárnil naposledy, vo štvrtok večer si tiež na festivale prevzal čestnú cenu.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Harrison Ford #Calista Flockhart #Cannes 2023 #Indiana Jones a nástroj osudu

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...