Len pokračuj, odkazujú princeznej Kate nadšení ľudia. Očarujúca v zelenej si opäť raz získala srdcia verejnosti

Nepochybne medzi najaktívnejšie členky kráľovskej rodiny patrí momentálne princezná Kate. Aj pred pár dňami opäť vyrazila do ulíc za "pracovnými" povinnosťami. Verejnosť si však získala čímsi iným.

21.05.2023 00:00
Kate, princezná z Walesu na návšteve Foto: ,
Kate, princezná z Walesu na návšteve Anna Freud Centre, ktoré sa zaoberá skúmanim, tréningom a liečbou psychologických problémov detí.
debata (2)

Mama troch detí navštívila vo štvrtok centrum Anne Freud Centre, ktoré sa venuje deťom a mladým a pomáha im so zvládaním psychických problémov a tiež podporuje programy a tréningy na prevenciu duševného zdravia.

kate koláž Čítajte viac Takto nosia zlaté šaty Meghan a Kate! Odlišnejšie už byť nemôžu, porovnajte

"Dnes som prežila to najinšpiratívnejšie ráno, keď som s Centrom Anny Freudovej diskutovala o mnohých záležitostiach duševného zdravia,“ uviedla neskôr princezná z Walesu v krátkom videu, ktoré nahrala na sociálne siete.

Kate, princezná z Walesu sa objavila na...
Kate, princezná z Walesu na návšteve Anna Freud...
+4Kate, princezná z Walesu zdraví ľudí, ktorí si...

„Je také dôležité, aby sme všetci hovorili o svojich pocitoch a emóciách. O tých dobrých aj o tých náročnejších, pretože ich máme všetci,“ dodala Kate, ktorá tiež vyzvala ľudí, aby sa nebáli ani negatívnych pocitov. Manželka princa Williama si myslí, že by sme mali dokázať „pochopiť, normalizovať a zvládnuť svoje pocity okolo úzkosti“.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Jedna akcia za druhou, ona žiari energiou. Kate ako najkrajší kvet záhradnej párty, na tento moment jej fanúšikovia čakali...

Práve jej slová v krátkom videu sa dočkali veľmi pozitívnej odozvy od fanúšikov a sledovateľov. Mnohí totiž oceňujú, že sa členka kráľovskej rodiny tak výrazne angažuje v podpore témy duševného zdravia mladistvých, ale aj dospelých. „Len pokračujte v tom, čo robíte. Je to úžasné,“ odpísal jej jeden zo sledovateľov. Ďalší ďakovali za to, že Kate upriamuje pozornosť na veci, o ktorých stále mnohí z nás majú problém hovoriť.

zväčšiť Kate, princezná z Walesu na návšteve Anna Freud... Foto: SITA/AP, Arthur Edwards
Kate, princezná z Walesu Kate, princezná z Walesu na návšteve Anna Freud Centre, ktoré sa zaoberá skúmanim, tréningom a liečbou psychologických problémov detí.

Princezná sa pritom na štvrtkovej návšteve objavila v elegantných zelených šatách Suzannah London, ktoré zvýraznili jej postavu a vyslúžila si pochvaly aj za svoj vzhľad. Zelená farba však nebola náhodou. Práve štvrtkový deň sa totiž niesol v znamení výzvy „Obleč si zelenú“, ktorú propagovala organizácia The Mental Health Foundation. Súčasťou výzvy bolo zbieranie finančných prostriedkov na podporu programov duševného zdravia.

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete v zozname nižšie.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...
Herečka Laura Harrier v kreácii Saint Laurent.
Laura Harrier(vľavo)  a Iris Law v kreácii...
+28Araya Hargate pózuje na premiére filmu 'Monster'.
Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...
Topmodelka Naomi Campbell na filmovom festivale...
Herečka Helen Mirren na otvorení 76. ročníka...
+4Herečka Uma Thurman na filmovom festivale v...
Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pomoc #zdravie #princezná Kate #duševné zdravie

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...