Konečne, toto je skutočný triumf, plesali fanúšikovia pri krásnej Salme Hayek. V jej tieni zostali mnohé, ale ruská kráska...

Filmový festival v Cannes zažil v piatok večer ďalšiu mimoriadne očakávanú premiéru. Svoj nový film predstavil americký režisér Martin Scorsese, ktorý do snímky obsadil hviezdy ako Leonardo DiCaprio či Robert De Niro.

20.05.2023 20:54
Salma Hayek Foto: ,
Herečka Salma Hayek v kreácii Alexander McQueen na premiére filmu Killers of the Flower Moon.
debata (1)

Snímka Killers of the flower moon prilákala v sobotu večer nielen hlavných protagonistov a filmovú delegáciu, ale aj poriadne hviezdnu zostavu hostí na červenom koberci. Ten zhruba okolo siedmej večer začali plniť filmové stars a dnes už vlastne tak trochu legendy.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Stále je ako magnet! Sklenaříkovej krivky v sexy brnení, k tomu vyplazený jazyk - to je recept, aby vás Cannes milovalo

Na nový počin, v ktorom nepochybne bude excelovať spomenutý DiCaprio, sa prišla pozrieť Cate Blanchett. Dvojnásobnú držiteľku Oscara do čierno-bielej róby ju obliekol módny dom Louis Vuitton. Na červenom koberci sa objavila aj sedemdesiatročná Isabelle Huppert, ktorej kreáciu z čipky zhotovili v ateliéri Balenciaga.

Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo DiCaprio a režisér Martin Scorsese. Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo DiCaprio a režisér Martin Scorsese.

Medzi hosťami sa objavila aj herečka Kirsten Dunst, ktorá sprevádzala svojho manžela Jesseho Plemonsa. Ten v snímke Killers of flower moon totiž účinkuje. Blondínka vyzerala očarujúco v kreácii Chanel.

Lilly Krug Čítajte viac Nemecká Salma Hayek? Prišla aj s krásnou dcérou, ale keď sa postavila pred objektívy... má 57 a vyzerá fakt božsky

Ani jedna z dám však tentoraz nemohla konkurovať mexickej rodáčke a hollywoodskej hviezde Salme Hayekovej. Hrdinka hitu Magic Mike: Posledný tanec sa objavila po boku svojho manžela Francoisa Henri Pinaulta, ale užila si aj minúty pózovania sama. A treba zdôrazniť, že vyzerala naozaj famózne.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk poses na premiére... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk poses na premiére filmu Killers of the Flower Moon v kreácii Armani Privé.

Hayekovú obliekol ateliér Alexander McQueen a jej voľba róby v baklažánovej farby so zaujímavo riešenou sukňou a masívnym volánom a ĺa morská panna sa dočkala aj nadšenej odozvy. „Konečne, takto dobre nevyzerala už roky. Toto je jeden z jej najlepších lookov,“ objavili sa komentáre na sociálnych sieťach. Fanúšikovia ocenili, že sa diva posunula od trblietavej a opulentnej estetiky Gucci k ukážkovej elegancii s nádychom glamouru hviezd zlatej éry Hollywoodu.

zväčšiť Mohammed Al Turki a topmodelka Naomi Campbell v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Mohammed Al Turki a topmodelka Naomi Campbell Mohammed Al Turki a topmodelka Naomi Campbell v kreácii Valentino Haute Couture.

Na sobotňajšom premietaní sa objavili aj mnohé známe modelky, v ktorých čele stála nezameniteľná a nestarnúca Naomi Campbell. Päťdesiatdvaročná supermodelka dorazila v kreácii Valentino Haute Couture.

Jej ruská kolegyňa Irina Shayk vyzerala dramaticky a očarujúco v róbe Armani Privé a jeden z najsexi modelov predvádzala brazílska kráska Izabel Goulart. Obliekla si šaty LaQuan Smith. Všetky dámy a ešte oveľa viac záberov a hostí nájdete v galérii.

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete v zozname nižšie.

Carys Zeta Douglas prišla podporiť svojho otca...
Herečka Elle Fanning sa objavila na červenom...
+50Herec Michael Douglas v sprievode manželky...
Herečka Laura Harrier v kreácii Saint Laurent.
Laura Harrier(vľavo)  a Iris Law v kreácii...
+28Araya Hargate pózuje na premiére filmu 'Monster'.
Herečka Kelly Rutherford v šatách a s kabelkou...
Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge v...
+41Herec Harrison Ford predstavil v Cannes film...
Slovenka Adriana Karembeu v kreácii Yanina...
Britská herečka Naomi Ackie v kreácii Valentino...
+18Carla Bruni na filmovom festivale v Cannes.
Topmodelka Naomi Campbell na filmovom festivale...
Herečka Helen Mirren na otvorení 76. ročníka...
+4Herečka Uma Thurman na filmovom festivale v...
Francúzska topmodelka Cindy Bruna na premiére...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
+47Topmodelky Sara Sampaio (vľavo) a Josephine...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #irina Shayk #Cannes #Salma Hayek #Leonardo DiCaprio #Cannes 2023

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...