Najprv ako gotická princezná a teraz... Ruská kráska šla s kožou na festival, takto odhalená nebola ešte žiadna hviezda

Nikto nemôže povedať, že by nemala zmysel pre ozajstné módne experimenty. A premeniť sa dokáže ako chameleón. Ruská topmodelka Irina Shayk to predviedla aj počas víkendu na filmovom festivale.

22.05.2023 07:00
debata
zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Ruská topmodelka Irina Shayk na premiére filmu Firebrand. Ruská topmodelka Irina Shayk na premiére filmu Firebrand.

Hviezda z titulných stránok sa objavila na slávnom festivale najprv v sobotu večer, keď prišla ako hosť slávnostnej premiéry novinky Martina Scorseseho Killers of Flower Moon. Úprava Shaykovej bola pomerne extravagantná. S priam goticko-dramatickým nádychom s temným líčením a vlasmi dohladka a na mokro fixovanými okolo hlavy. Jej módna voľba padla na očarujúci model šiat s romanticky pôsobiacmi volánikmi na sukni a zvodným živôtikom – kreáciu od Armani Privé.

Natalie Portman Čítajte viac Krásou v týchto šatách vyrazila dych: Neuveríte, hollywoodska kráska si 'obliekla' róbu z roku 1949...

Krásku sprevádzal dizajnér Ricardo Tisci, jej dobrý a dlhoročný kamarát a dvojica si spoločne užili príjemný filmový večer, na konci ktorého boli početné zábery Iriny na sociálnych sieťach aj v módnych magazínoch. Nič lepšie si ani želať nemohla, ako ambasádorka klenotníckej značky Messika Jewelry bolo pre ňu dôležité, aby bola fotografovaná a jej zábery obleteli svet.

Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Topmodelka Gigi Hadid v kreácii Zac Posen na...
+17Herečka Alicia Vikander na premiére filmu...
Mohammed Al Turki a topmodelka Naomi Campbell v...
Herec Robert De Niro (vľavo), herec Leonardo...
+33Ruská topmodelka Natasha Poly na slávnostnej...

O rovných 24 hodín neskôr mali možnosť fotografi z celého sveta a fanúšikovia zhliadnuť 37-ročnú Irinu opäť. Tentoraz však úplne inak. Modelka sa predviedla v jednom z najodvážnejších lookov tohtoročného – 76. ročníka filmového festivalu v Cannes. Na červený koberec a premiéru filmu Firbrand dorazila v extravagantnej koženej kreácii Mowalola – spojení bandážového kris-kros topu z kožených pruhov na prsiach, ktorý doplnila nízko posadená kožená sukňa na zips.

zväčšiť Ruská topmodelka Irina Shayk poses na premiére... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Irina Shayk Ruská topmodelka Irina Shayk poses na premiére filmu Killers of the Flower Moon v kreácii Armani Privé.

Výsledkom bol odvážny vzhľad a mama dcérky Ley, ktorej otcom je známy herec Bradley Cooper, predvádzala festivalovým zvedavcom štíhle ploché bruško a veľa odhalenej kože. Aj v tomto prípade bola jedným z magnetov luxusná ozdoba na krku – masívny náhrdelník od šperkárskeho domu.

Salma Hayek Čítajte viac Konečne, toto je skutočný triumf, plesali fanúšikovia pri krásnej Salme Hayek. V jej tieni zostali mnohé, ale ruská kráska...

Shaykovej podoba opäť ovládla sociálne siete a dočkala sa mnohých komentárov. Kým v prvom prípade boli prevažne pozitívne, tentoraz sa už dočkala aj kritiky. Najviac smerujúcej k tomu, že podobný model sa na prestížny festival vôbec nehodí. Ako to vidíte?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #krása #irina Shayk #Cannes #Cannes 2023 #kožené

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...