Ruku hore, kto za ňou neotočil hlavu. Oscarová kráska v Cannes uchvátila ako dokonalá diva, potom zdvihla sukňu a...

Poistila si to, aby bola za skutočnú kráľovnú, keď sa na filmovom festivale objavila mimo hlavného večerného programu. Ale takúto "poistku" herečka Jennifer Lawrence na červenom koberci v Cannes ani nepotrebovala.

23.05.2023 00:00
Jennifer Lawrence Foto: ,
Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v Cannes film Anatomy of a Fall v kreácii Dior Haute Couture.
debata

Americká hviezda a držiteľka Oscara sa počas uplynulého víkendu objavila na premietaní v rámci 76. ročníka filmového festivalu, pričom málokto neotočil hlavu jej smerom. Najmä v momente, keď sa objavila na červenom koberci v rámci premiéry projektu Anatomy of the Fall.

Jennifer Lawrence a herec Andrew Barth Feldman Čítajte viac Vau, pozrite sa... Oscarová hviezda Lawrence na pľaci vyráža dych, spravili z nej sexbombu v mini

Lawrenceovú ako ambasádorku značky Dior obliekol práve tento francúzsky ateliér, pričom jej červená róba doplnená ľahučkou štólou bola skutočne pôvabné módne dielo. Blondínka vykročila v šatách na červený koberec a pôsobila ako zjavenie. Tak trochu zo zlatej éry Hollywoodu, tak trochu ako z rozprávky. Aké prekvapenie však čakalo na fotografov, keď sa hviezda z premietania pobrala naspäť do hotela. Cestou dolu schodmi z veľkej kinosály si totiž musela nadvihnúť pompéznu sukňu svojej róby. A odhalila obyčajné žabky, ktoré mala obuté namiesto lodičiek či sandál (foto v galérii).

Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...
Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...
+4Americká herečka Jennifer Lawrence uviedla v...
Brazílska modelka Izabel Goulartová bola v...
Americká modelka Ashley Graham v kreácii Dolce...
+18Modelka Marta Lozano na premiére filmu Club...

Tridsaťštyriročná herečka sa pritom na Francúzskej riviére objavila ešte raz a to v momente, keď prišla ako producentka predstaviť snímku Bread and roses o živote žien pod nadvládou Talibanu. Aj v tomto prípade mala na sebe kreáciu z dielne francúzskeho ateliéru Dior. Práve tento módny dom má v rámci aktuálne prebiehajúceho filmového sviatku na konte niekoľko výnimočných kreácií. Jednu predviedla napríklad aj herečka Natalie Portman, ktorá sa na premiére snímky May December objavila v róbe inšpirovanej slávnymi šatami z roku 1949 – viac tu.

zväčšiť Ako producentka uviedla Jennifer Lawrence v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Jennifer Lawrence Ako producentka uviedla Jennifer Lawrence v Cannes film Bread and Roses. Oblečená v kreácii Dior Haute Couture.

Plavovláska má na konte už aj nový vlastný film. Reč je o komédii No Hard Feelings, ktorej dátum premiéry však ešte nie je celkom jasný. Hviezda však vyvolala rozruch v súvislosti s projektom ešte pred pár mesiacmi, keď odštartovalo jeho nakrúcanie. Vtedy totiž zachytili objektívy krásku už ako filmový charakter – sexy tridsiatničku, ktorá prijme ponuku rodičov hanblivého 19-ročného syna, aby s ním šla na rande a aby ho zasvätila do tajov života.

Herečka Scarlett Johansson pózuje v kreácii...
Herečka Anais Demoustier v luxusnej kreácii...
+47Anushka Sharma prišla na premiéru film The Old...

Pozeráte si radi galérie z červeného koberca. Aj pre vás je ako stvorené prezrieť si nasledujúce odkazy. Dianie z červeného koberca v Cannes v rámci jednotlivých dní nájdete na ďalšej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #Jennifer Lawrence #Christian Dior #Cannes 2023

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...