Všetky oči na mňa, odkázala jasne švédska princezná. Aj vedľa krásnej švagrinej žiarila... počkajte, keď uvidíte tie šaty

Členovia švédskej kráľovskej rodiny sa zúčastnila na galavečere známych hudobných cien v Štokholme. Pomyselný módny súboj princezien bol tentoraz "tesný", ale víťazka bola napokon jasná.

25.05.2023 00:00
Princezná Sofia Foto:
Princezná Sofia a jej manžel, švédsky princ Carl Philip na vyhlásení cien Polar Music Prize Award Ceremony.
debata (2)

Na červenom koberci sa objavila očarujúca princezná Sofia, manželka princa Carla Philipa. Dvojica je často prezentovaná ako ukážkový párik, nielen, čo sa harmónie v rámci rodinného života týka, ale tiež v prípade ich vzhľadu. Fešný princ a jeho pôvabná manželka a mama jeho troch detí sú často radení aj v rebríčkoch medzi najpríťažlivejších členov kráľovských rodín.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Takú úprimnú otázku sa opýta len dieťa: Ako na ňu princezná Kate odpovedala? Prekvapí možno aj vás...

Na utorňajšom večere v Štokholme boli, samozrejme, v centre pozornosti. Kým Carl Philip stavil na tradičnú pánsku eleganciu a štýlový smoking v bondovskom štýle, jeho polovička si obliekla romanticky pôsobiaci večerný model šiat s florálnou potlačou. Išlo o kreáciu z dielne By TiMo.

zväčšiť Švédska korunná princezná Viktória na... Foto: Profimedia
Švédska korunná princezná Viktória Švédska korunná princezná Viktória na galavečere Polar Music Prize Award v kreácii, ktorá pritiahla pohľady.

Tentoraz však jasnou kráľovnou večera bola Sofiina švagriná a sestra Carla Philipa – korunná princezná Victoria (Viktória), ktorá na podujatí ako nástupkyňa na švédsky trón nemohla chýbať. A svoj príchod aj prítomnosť poňala vo veľkolepom módnom štýle.

Jeff Bezos a jeho snúbenica Lauren Sanchez Čítajte viac Miliardár Bezos má oči len pre pózy Sanchezovej v bikinách. Láska je silná, prsteň za 3 milióny eur je dôkaz

Štyridsaťpäťročná princezná sa objavila v žiarivej jasnožltej kreácii z plisovaých kaskád asymetrických volánov. Šaty na jedno rameno doplnila čiernou kabelkou aj žiarivými náušnicami so žltými kameňmi. Model pritom zároveň bol odkazom aj na módnu udržateľnosť a kreatívnosť zároveň. A dokonca pochádzal z domácej značky, ktorá je dostupná po celom svete.

Herečka Scarlett Johansson a jej partner Colin...
Britská topmodelka Rosie Huntington-Whiteley...
+34Herec Tom Hanks a jeho manželka Rita Wilson.

Princeznine šaty totiž vznikli v rámci špeciálnej kolekcie švédskeho módneho gigantu H&M a jeho projektu Innovation Circular Design. V minulosti sa už objavili na viacerých celebritách.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #šaty #móda #princezná Sofia #princezná Viktória

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...