Heidi Klum v Cannes opäť zatlačila na pílu, výstrih jej takmer vybuchol a.. bola to tesnotka

Jedna už za pár dní, druhá o pár týždňov oslávia okrúhle jubileum. Zdá sa však, že čím bližšie je päťdesiatka, tým odhalenejšie a provokatívnejšie sa tieto dámy snažia byť.

25.05.2023 09:00
debata (1)
zväčšiť Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Heidi Klum Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu The Pot-au-Feu v kreácii Zuhair Murad Couture.

V stredu večer to na červenom koberci v Cannes platili pre dve dobre známe tváre – herečku Kate Beckinsaleovú a modelku, no dnes najmä producentku a televíznu hviezdu a porotkyňu Heidi Klumovú.

onathan Davino pomáha svojej snúbenici - herečke Sydney Sweeney Čítajte viac Blond kráska Sweeney je objektom túžby mnohých... ale smola! Toto je muž jej života, už jej navliekol aj prsteň

Obe dámy sa objavili na večernej premiére novinky The Pot-au-feu, ktorá priviedla na červený koberec napríklad domácu superstar Juliette Binoche či jej o pár rokov mladšiu kolegyňu Virginie Efira. Keď sa však na červenom koberci zjavila Heidi a Kate, blesky cvakali ako divé.

Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu...
Modelka Shanina Shaik prišla v kreácii Nicolas...
+23Modelka Frida Aasen prichádza na premiéru The...

Siahodlho sa rozpisovať o tom, aké odvážne modely si dámy obliekli bude asi zbytočné. Jedno je však isté, v pomyselnom súboji odhalenia za dlhší koniec povrazu ťahala Nemka Klum (mimochodom, 50-ku oslávi už 1. júna). V róbe Zuhair Murad Haute Couture predvádzala odvážny a bujný dekolt a nielen to… tesné šaty spôsobili, že vykúkalo aj to, čo nemalo. Róba, ktorá na prehliadke pôsobila zvodne a pritom étericky, mala v podaní Klumovej ťažkopádny a priam vulgárny nádych.

zväčšiť Herečka Kate Beckinsale prišla v kreácii Zuhair... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Kate Beckinsale Herečka Kate Beckinsale prišla v kreácii Zuhair Murad Couture a predvádzala príťažlivé nohy.

U Beckinsaleovej sa predsa len dostavil o niečo elegantnejší efekt, hoci neustále vsádzanie na transparentné materiály s rafinovanými výšivkami na intímnych partiách sa časom zunuje. Aj model inak vynikajúco vyzerajúcej dámy, ktorá koncom júla oslávi okrúhle narodeniny, pochádzal z kolekcie Zuhair Murad Couture. Tohtoročné Cannes už prinieslo niekoľko odvážnych a odhaľujúcich modelov – o jeden sa pred pár dňami postarala aj ruská kráska Irina Shayk.

Scarlett Johansson v kreácii Prada Čítajte viac Úchvatná a po uši zaľúbená Scarlett Johansson vzala v Cannes dych. Milujeme ťa, vítali ju davy

Našťastie, stredajší večer v Cannes priniesol aj pôvabnú, elegantnú či extravagantnú módu, ktorá to nehrala na prvú a v ktorej nositeľky pôsobili skutočne oslnivo. Platilo to napríklad o spomenutej Juliette Binoche v kreácii Dior Haute Couture, ale tiež o modelke Petre Němcovej v červenej róbe s dlhou vlečkou.

zväčšiť Modelka Elsa Hosk si do Cannes obliekla model z... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Elsa Hosk Modelka Elsa Hosk si do Cannes obliekla model z kolekcie Viktor & Rolf Couture.

Jeden z najzaujímavejších modelov potom predviedla krásna Elsa Hosk. Obliekla si totiž šaty z kolekcie Viktor & Rolf Couture, ktorá sa hrala s proporciami, krajčírskym umením a 3D efektom odevu. Viac v galérii.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #premiéra #Cannes #Heidi Klum #Kate Beckinsale #Zuhair Murad #Cannes 2023

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....