Rodáčka z Martina dobyla svet filmu a žiari v Cannes: Pozrite sa na talentovanú Bobuľovú, slovenský pôvab nezaprie

V domácich končinách jej meno možno našincovi veľa nepovie, ale za hranicami (a predovšetkým v Taliansku) je uznávanou herečkou. Aj preto neprekvapí, že v novom filme slávneho režiséra Nanniho Morettiho stvárnila Barbora Bobuľová jednu z hlavných úloh.

26.05.2023 00:00
debata
zväčšiť Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Barbora Bobuľová Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová na premiére filmu A Brighter Tomorrow v Cannes.

Rodáčka z Martina sa v talianskej kinematografii dokázala presadiť už pred bezmála tridsiatimi rokmi. Jej prvým filmom v talianskej produkcii bola snímka The Prince von Homburg, s ktorou v roku 1997 dorazila talentovaná herečka aj na festival do Cannes.

Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová (v...
Wallis Day na premiére novinky pod názvom A...
+8Slovensko-talianska herečka Barbora Bobuľová na...

História sa opakuje a v stredu večer sa Bobuľová (už po niekoľkýkrát) prechádzala po červenom koberci na Francúzskej riviére. Tentoraz so snímkou A Brighter Tomorrow (Svetlejší zajtrajšok) v réžii renomovaného Nanniho Morettiho a po boku ďalších hviezd ako Margerita Buy či Matthieu Amalric.

zväčšiť Slovenská herečka Barbora Bobuľová je jednou z... Foto: SITA/AP, Daniel Cole
Slovenská herečka Barbora Bobuľová je jednou z hviezd filmu A Brighter Tomorrow. Slovenská herečka Barbora Bobuľová je jednou z hviezd filmu A Brighter Tomorrow.

Pôvabná dáma zo Slovenska bola pritom neprehliadnuteľná a v jednoduchej čiernej večernej kreácii s transparentným panelom na živôtiku vyzerala veľmi elegantne a žensky. Bobuľová oslávila koncom apríla 49. narodeniny, v jej tvári je však stále prítomná akási dievčenská hravosť a radosť, pôsobí mladšie a energicky.

Adriana Sklenaříková Karembeu Čítajte viac Stále je ako magnet! Sklenaříkovej krivky v sexy brnení, k tomu vyplazený jazyk - to je recept, aby vás Cannes milovalo

Herečka, ktorá si v minulosti strihla aj rolu Coco Chanelovej a za svoje herecké umenie získala niekoľko cien, je mamou dvoch dcér a príležitostne sa vracia aj na rodné Slovensko. Ktohovie, možno sa najbližšie vráti aj s cenou z Cannes. Snímka A Brighter Tomorrow (Il Sol Dell'avvenire) bojuje v hlavnej festivalovej súťaži. O jej víťazovi rozhodne porota už túto sobotu.

Televízna osobnosť Heidi Klum na premiére filmu...
Modelka Shanina Shaik prišla v kreácii Nicolas...
+23Modelka Frida Aasen prichádza na premiéru The...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #film #Cannes #talent #Barbora Bobulová #Cannes 2023

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...