Kráľovná Rania opäť očarila, tentoraz na synovej maturite. Šaty za 2 tisíc eur, kabelka tiež, medzi rodičmi bola ako magnet

Jej módny štýl sa opakovane objavuje na stránkach časopisov či webových stránok. Jordánska kráľovná Rania je pre mnoho žien vzorom.

26.05.2023 00:00
kráľovná Rania Foto:
Jordánska kráľovná Rania sa zúčastnila na slávnosti ukončenia štúdia svojho najmladšieho syna. Zraky pritiahol aj jej štýlový vzhľad.
debata

Vlastne to neprekvapí – päťdesiatročná manželka jordánskeho kráľa má totiž vskutku vycibrený štýl, zjavne sa oblieka aj v spolupráci so štylistom a jej šatník dôkladne zodpovedá akejkoľvek príležitosti, na ktorej sa objaví.

Najlepšie oblečené dámy korunovácie Karola III. Čítajte viac Úchvatná Letizia, štýlová Lady Taylor či nežná Pippa: Toto sú najlepšie oblečené ženy korunovácie, hlasujte za tú NAJ

Niektorí čitatelia ešte možno majú v živej pamäti kreácie, v ktorých sa mama štyroch detí objavila na korunovácii kráľa Karola III – išlo o luxusné šaty Schiaparelli a neskôr aj model puzdrových šiat Tamara Ralph. Teraz sa pozornosť obrátila k jej vlastnému synovi, ale ani v tomto prípade Rania nepodcenila svoj štýl. Kráľovná vyrazila na jeho záverečnú rozlúčku so štúdiom a nepodcenila pri tom ani svoj vzhľad.

zväčšiť Jordánska kráľovná Rania sa zúčastnila na... Foto: Profimedia
kráľovná Rania Jordánska kráľovná Rania sa zúčastnila na slávnosti ukončenia štúdia svojho najmladšieho syna. Zraky pritiahol aj jej štýlový vzhľad.

Ako píše portál Gala.de, Rania vyzerala očarujúco v kombinácii s výrazným graficko-florálnym vzorom od dizajnérky Johanny Ortizovej. Cena topu a sukne sa pohybovala okolo sumy dvoch tisícok eur. Ďalšie dve stojí kabelka, s ktorou vyrazila do spoločnosti. Išlo o vychytený model značky Saint Laurent. Doplnili to, samozrejme, aj luxusné lodičky. Konkrétne z dielne značky Dior.

Jordánsky kráľ Abdullah II a kráľovná Rania Čítajte viac Štyri dospelé deti, ale ona vyzerá... ako ich rovesníčka! Jordánska kráľovná očarila novoročným záberom

Cena šatníka jordánskej kráľovnej sa v butikových cenách určite šplhá na niekoľko miliónov eur. Už čoskoro pritom jordánsku kráľovskú rodinu čaká tradičná svadba ich najstaršieho syna. Tam sa nepochybne Rania objaví v modeli z kolekcie haute couture. Ich ceny sa pokojne môžu pohybovať aj na sume niekoľko desiatok tisíc eur za kreáciu.

Holandský kráľ Willem-Alexander a holandská...
Belgický kráľ Filip a kráľovná Mathilda...
+44Švédsky kráľ Carl XVI Gustaf a krunná princezná...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #móda #kráľovná Rania

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....