Nežná Marcinková, extravagantná Lišková, popri nich Wisterová či Kerekes! Premiéra Vedmy nabitá celebritami

Hviezda Let's Dance Vratko Sirági, spevák Miro Jaroš či speváčka Beáta Dubasová - kto ďalší si prišiel pozrieť seriálovú novinku s názvom Vedma?

07.06.2023 13:30
lišková koláž Foto:
Antónia Lišková, Gabika Marcinková a Vica Kerekes na premiére série Vedma.
debata

Hviezdy seriálovej novinky aj mnoho pozvaných hostí… V jednom z bratislavských kín sa konala premiéra očakávanej série Vedma z produkcie Voyo, ktorá má premiéru naplánovanú na 16. júna.

Gabriela Marcinková na premiére série Vedma.
 Vica Kerekes na premiére série Vedma.
+18Vera Wisterová na premiére série Vedma.

Príbeh o konflikte dobra a zla, svetla a temnoty. Na jednej stojí rodina temných. Tí využívajú rôzne technológie na to, aby ovládali ľudí, aby žili z ich negatívnej energie. Vyvolávajú v nich strach, nenávisť, bolesť… Ich dlhovekosť a ich moc je postavená na technológii. Potom sú tu bytosti svetla, ktoré nie sú úplne z tohto sveta a môžu sa pohybovať v čase, priestore a tým pádom fungovať aj v paralelných svetoch. Zdrojom energie, ktorú používajú, je čisté svetlo… Za projektom stoja slovenskí tvorcovia – producentka a scenáristka Adriana Kronerová a režisér Jakub Kroner.

zväčšiť Adriana Kronerová na premiére série Vedma. Foto: Markíza/Voyo
Adriana Kronerová Adriana Kronerová na premiére série Vedma.

Tvorcovia do hlavných rolí obsadili hercov ako Antónia Lišková, Gabriela Marcinková, Dagmar Havlová, Ivan Franěk či Josef Trojan.

Pred objektívmi fotografov sa pred uvedením série vystriedala Antónia Lišková s Gabrielou Marcinkovou, obe herečky sa už stretli aj v minulosti, pod taktovkou Kronera si zahrali v seriáli Milenky. Zatiaľ, čo blondínka Lišková stavila na extravagantný a sčasti priehľadný biely model, Marcinková na premiéru dorazila v maxi róbe v odtieni jemnej ružovej. Dámam robil na červenom koberci spoločnosť herec zo série, Ivan Franěk, ktorý si pred objektívmi zapózoval s kameramankou seriálu Veronikou Donutkovou.

zväčšiť Kameramanka seriálu Veronika Donutkována a... Foto: Markíza/Voyo
Ivan Franěk Kameramanka seriálu Veronika Donutkována a herec Ivan Franěk premiére série Vedma.

Aj v pozícii pozvaných hostí sa striedali známe tváre, novinku si prišli pozrieť herečky Vica Kerekes, ktorá si v novinke aj zahrala či Eva Sakálová, nechýbala moderátorka Vera Wisterová, hviezda Let's Dance Vratko Sirági, spevák Miro Jaroš či speváčka Beáta Dubasová, ktorej spoločnosť robila Hana Rapantová – pozrite si v našej galérii (vyššie).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gabriela Marcinková #Antónia Líšková #seriál Vedma

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...