Celebrity na módnom žúre: Czoborová za dračicu, krásna Kirschner

Po pondelňajšej módnej šou venovanej trendom spoločenskej módy nasledovala v priestoroch bratislavskej Refinery Gallery poriadna párty. Ktoré známe tváre si ju nenechali ujsť?

05.12.2012 15:50
debata
Aj speváčka Jana Kirschner dorazila na módny... Foto: ORANGE
Jana Kirschner Aj speváčka Jana Kirschner dorazila na módny event do Bratislavy,.

Medzi hosťami prestížneho eventu nechýbala tradičná zostava Zora Czoborová, Iveta Malachovská či Simona Bubánová. Všetky dámy sa pravidelne zúčastňujú na akciách hostiteľa večera a v pondelok obdivovali módu rovnako ako si neskôr vychutnávali dobré jedlo a konverzovanie v spoločnosti iných hostí.

Herečka, speváčka a moderátorka módnej šou...
Moderátorka Emma Tekelyová (vľavo) s dcérou Emou.
+12Scenárista Dano Dangl s manželkou.

Zaujala najmä fitneska Czoborová, ktorá opäť stavila na sexi imidž. Tentoraz však volila striedmo a priehľadný top, spod ktorého jej vykúkala čierna podprsenka, bol stávkou na istotu.

Módnu šou pätice slovenských dizajnérok si prišla pozrieť aj speváčka Jana Kirschner, ktorú v týchto dňoch čakajú koncerty v sérii vystúpení pod názvom Koniec sveta. Na podujatí vyzerala mamičky dcérky Matildy pôvabne – stačili jej na to čierne koktejlové šaty so zaujímavými detailmi na ramienkach a brusnicový rúž.

Nela Kočišová sa predviedla v čiernych... Foto: ORANGE
Nela Kočišová Nela Kočišová sa predviedla v čiernych čipkovaných minišatách.

Mnohé pohľady smerovali aj za Nelou Kočišovou – manželkou herca Petra Kočiša. Dlhonohá plavovláska sa obliekla do čiernych minišiat, ktoré doplnila vysokými čižmami. Z dlhých a štíhlych nôh však bolo vidieť viac ako dosť. Na minidĺžku stavila aj fotografka Jana Keketi.

Topmodelka Michaela Kocianová, ktorá počas večera predvádzala šaty Veroniky Hložníkovej, sa z róby prezliekla do čiernych nohavíc a saka a pôsobila elegantne a zároveň sexi.

Zora Czoborová tiež nechýbala na Orange Fashion... Foto: ORANGE
Zora Czoborová Zora Czoborová tiež nechýbala na Orange Fashion Show 2012.

Galériu hostí si môžete pozrieť vyššie, nezabudnite si pozrieť aj samotné plesové od trendy. Okrem Hložníkovej ich odprezentovala aj Jana Gavalcová, Lea Fekete, Mária Štraneková a Hana Převrátilová.

debata chyba

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...