Herzigová ukázala tínedžerského syna, z mladého fešáka bol magnet módnej akcie. Keby chcel, v modelingu môže začať od zajtra

Prekvapivá spoločnosť po boku jednej z najslávnejších českých modeliek Evy Herzigovej sa objavila na víkendovej akcii v Miláne. Niekdajšia tvár Wonderbry ňou tiež potvrdila, že jablko nepadá ďaleko od stromu.

09.04.2024 14:00
debata
Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George... Foto: Profimedia
Eva Herzigová a jej syn George Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George sa objavili spoločne na akcii Dal Cuore alle Mani v Palazzo Reale v Miláne.

Rodáčka z českého Litvínova prijala pozvanie na oslavy 40. výročia značky Dolce & Gabbana. Hoci pomerne často sa objavuje na spoločenských akciách sama, tentoraz prišla aj s mužským garde. Nešlo však o jej partnera Grigoria Marsiaja, ale najstaršieho syna – prvého z troch detí páru – Georga Marsiaja-Herziga.

Lila Moss (vľavo) a jej slávna mama, supermodelka Kate Moss Čítajte viac Po mame zdedila krásu aj slávne priezvisko. Teraz pred objektívom žiaria spolu, odkazom je vrúcnosť aj návrat ku koreňom

Vysoký usmiaty tínedžer, ktorý minulý rok oslávil sladkých šestnásť a v júni ho čaká ďalšia narodeninová oslava, zjavne zdedil fyzický pôvab po oboch známych rodičoch. Jeho mama patrila kedysi do skupiny supermodeliek a preslávila sa prácou pre značky ako Chanel, Dior, Victoria's Secret ale tiež kampaňou na podprsenku Wonderbra.

Americká herečka Demi Moore ako vzácny hosť na...
Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George...
+4Britská supermodelka Rosie Huntington Whiteley...

George so šibalským úsmevom a červeňou v lícach pózoval po jej boku oblečený v elegantnom smokingu Dolce & Gabbana a viaceré komentáre na sociálnych sieťach mali jasno. „Keby chcel, odzajtra môže začať fotiť pre najväčšie mená v brandži,“ napísala jedna z komentujúcich. Vysoký blond tínedžer sa dočkal pochvál aj od médií. Už ako bábätko pritom zažil svoje prvé fotenie, keď sa s oboma rodičmi objavil na stránkach viacerých spoločenských magazínov.

zväčšiť Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George... Foto: Profimedia
Eva Herzigová a jej syn George Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George sa objavili spoločne na akcii Dal Cuore alle Mani v Palazzo Reale v Miláne.

S jeho otcom, talianskym podnikateľom Grigoriom Marsiajom sa Herzigová zoznámila už v roku 2001. Dvojica začala spolu vzťah, no česká kráska údajne hneď na začiatku partnerovi vysvetlila, že sa vydávať nechce. Dôvodom bol aj krach jej manželstva s členom formácie Bon Jovi Ticom Torresom.

Erika Palkovičová Čítajte viac Za menej ako 10-tisíc nevstať z postele? Aj dnes sú také modelky, vraví slovenská kráska. Súťaž nevyhrala, svet módy ju miluje už 14 rokov

Dvojici sa postupne narodili tri deti a v roku 2017 Herzigová mala povedať áno na žiadosť o ruku. Marsiaj so známou modelkou sa zasnúbili, no svadba doteraz neprebehla. Alebo aspoň o nej médiá nevedia. Herzigová je okrem Georga aj mamou ďalších dvoch synov – Philipea a Edwarda. S Edwardom sa objavila pred pár týždňami na prehliadke Alberta Ferretti v Miláne, s partnerom Marsiajom ich médiá naposledy odfotili v októbri 2022.

Eva Herzigová a jej partner Gregorio Marsiaj na...
Česká topmodelka Eva Herzigová na prehliadke...
+13Česká topmodelka Eva Herzigová a jej syn George...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #syn #Dolce & Gabbana #Miláno #Eva Herzigová

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Pravidelné stravovanie a vyvážená diéta sú nevyhnutné.
Ak ku niekomu vzhliadate, pokúste sa byť ako on, vy nato...