V kovovom skelete sa skoro uvarila, teraz je z nej najštýlovejšia 'tenistka' pod slnkom. Serena, Maria, takto sa to robí, dámy...

Je to ako sviatok módy a originálneho štýlu, keď sa postaví pred objektívy a americká herečka Zendaya to potvrdila znovu v stredu večer.

12.04.2024 00:00
debata (1)
zväčšiť Herečka Zendaya na premiére filmu Challengers v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Zendaya na premiére filmu Challengers v kreácii Thom Browne Herečka Zendaya na premiére filmu Challengers v kreácii Thom Browne opäť ukradla takmer všetku pozornosť ostatným kolegom.

Na slávnostnej premiére filmu Challengers v Londýne sa 27-ročná Zendaya objavila v kreácii od dizajnéra Thoma Browna a okamžite strhla na seba takmer všetku pozornosť. Biele dlhé šaty s výšivkou tenisových rakiet a sukňou rozstrihnutou do podoby, ktorá evokovala tenisový dres, sa niesli v duchu doterajšej prezentácie. Štylista Law Roach už pre hollywoodsku krásku stihol pripraviť extravagantné modely ako tenisové metalické minišaty Loewe alebo úchvatnú snehobielu róbu Louis Vuitton.

863513212 Čítajte viac Tenis nikdy nevyzeral lepšie! Na svedomí to má superstar Zendaya. Sydney ovládla s raketou, v Ríme ukázala nahú hruď aj loptičky

Hviezda filmu Duna či seriálu Eufória sa však nedávno v rozhovore pre magazín Vogue priznala, že bez odvahy by asi neexistoval jeden z jej kultových lookov z červeného koberca. Pred pár mesiacmi sa práve v Londýne objavila v metalickom skelete z archívnej kolekcie dizajnéra Thieryho Muglera a ako poločlovek-polorobot pôsobila pri predstavení filmu Duna: Časť druhá. Zábery sa behom pár hodín stali najzdieľanejšími momentkami toho dňa a Zendaya sa zapísala do histórie módneho diania. Nielen toho aktuálneho, ale nepochybne aj posledných rokov.

Herečka Zendaya na premiére filmu Challengers v...
Zľava: Herci Josh O'Connor, Zendaya, Mike Faist...
+6Herečka Zendaya na premiére filmu Challengers.

Pre magazín prezradila, že s nápadom na brnenie prišla ona sama. Jej dvorný štylista však najprv neveril, že by bola naozaj ochotná niečo také si obliecť. Bola a model z múzeálnej expozície sadol ako uliaty. Problémom však bolo, že po desiatich minútach, keď si ho prvýkrát obliekla, sa jej zatočila hlava a zostalo jej nevoľno.

Herečka Zendaya bola absolútnym magnetom... Foto: SITA/AP, Scott Garfitt
Zendaya Herečka Zendaya bola absolútnym magnetom britskej premiéry filmu Duna: Časť druhá. Obliekla si na seba model z roku 1995 od dizajnéra Thierryho Muglera. Robotický skelet neskôr vymenila za večerné šaty z rovnakého ateliéru.

„Kov veľmi rýchlo vedie a drží teplo a zadržiava teplo,“ vysvetlila Zendaya pre Vogue. Pod skeletom mala navyše celotelovú kombinézu, ktorá zakrývala intímne partie, čize o vrstvu naviac. „Ako sa blížili dni premiéry, hovorila som si, prečo som to urobila,“ opísala Zendaya pre magazín. Odvaha však zvíťazila a výsledkom bol aj jeden z TOP momentov módy na červenom koberci tohto roka.

Ďalšie (aj z turné k filmu Challengers) si pozrite nižšie.

Herečka Zendaya na predstavení filmu...
Herečka Zendaya na uvedení filmu 'Challengers"...
+2Herečka Zendaya na predstavení filmu...
Herečka Zendaya v kreácii Roberto Cavalli na...
Herečka Zendaya na podujatí 2024 Essence Black...
+20Herečka Zendaya v róbe Armani Privé.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #luxus #móda #Zendaya #Thierry Mugler

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...