S bratom sa nestretol, namiesto toho vítal v Londýne slávneho herca. Na leteckom gala princ William odkázal: Ďakujeme za všetky vaše správy!

Britský následník trónu sa vrátil v stredu ku svojim pracovným povinnostiam. Urobil tak prvýkrát od prestávky, ktorú si vzal kvôli hospitalizácii manželky Kate, ale tiež od ohlásenia diagnózy jeho otca - kráľa Karola III.

08.02.2024 11:30
Princ William, princ z Walesu Foto: ,
Princ William, princ z Walesu prichádza na charitatívnu akciu London Air Ambulance Charity Gala Dinner.
debata (2)

Štyridsaťročný princ najprv odovzdával vyznamenania na hrade Windsor a o pár hodín neskôr ho už čakala galavečer v centrálnom Londýne. Dorazil na ňu s úsmevom a prihovoril sa aj novinárom. Ich prostredníctvom odkázal: „Ďakujeme všetkým za podporné správy. Veľmi si ich ceníme.“

Princ William Čítajte viac Princ Harry nocoval v luxusnom hoteli, s otcom bol len 45 minút a už je vraj doma. S bratom Williamom sa vôbec nestretli

Slová Williama v mene jeho otca, kráľa Karola III., ktorému diagnostikovali rakovinu, ale tiež v mene manželky Kate, ktorá absolvovala nešpecifikovanú operáciu v oblasti brucha, sa následne objavili vo videoreportážach aj článkoch na britských portáloch.

Princ William, princ z Walesu prichádza na...
Americký herec Tom Cruise sa objavil ako čestný...
+4Princ William (vpravo) v rozhovore s americkým...

Otec troch detí, ktorý bude budúcim britským kráľom, sa v stredu večer zúčastnil na charitatívnej večeri v prospech londýnskej leteckej záchrannej služby London's Air Ambulancie Charity. William sám kedysi pracoval ako pilot záchranárskeho vrtuľníka a je patrónom tejto charitatívnej organizácie, ktorá tento rok oslavuje 30. výročie svojho založenia.

zväčšiť Britský princ William (vpravo) a americký herec... Foto: SITA/AP, Daniel Leal
princ William (vpravo) a americký herec Tom Cruise Britský princ William (vpravo) a americký herec Tom Cruise spoločne na podujatí London Air Ambulance Charity Gala Dinner, ktorá sa konala v centrálnom Londýne.

Na samotnom evente živo konverzoval s mnohými hosťami a členmi organizácie a najväčší úsmev na tvári mu vyvolal špeciálny hosť. Pozvanie totiž prijal herec Tom Cruise. „Som skutočne rád, že vás vidím. Ďakujem, že ste prišli,“ nadšene a so širokým úsmevom hovoril princ hrdinovi snímom Top Gun z leteckého prostredia.

Princ William a jeho manželka Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Časy sa menia! Dôkazom je aj správanie princa Williama v čase, kedy jeho manželka leží v nemocnici

Práve na premiére druhého filmu – snímky Top Gun: Maverick – sa pred bezmála dvoma rokmi objavil William aj s manželkou Kate a užil si večer v spoločnosti hollywoodskych hviezd. Ako hovoria zdroje z okolia, princ zbožňuje lietanie a projekt od režiséra Josepha Kosinskeho ho vraj absolútne nadchol. Cruise je tiež známy vášňou k lietaniu a množstvo scén vo filme nakrútil úplne sám vo vzduchu.

Archívna galéria
Herečka Jennifer Connelly v kreácii Louis...
Britská herečka Hayley Atwell prišla podporiť...
+17Herec Miles Teller a jeho manželka Keleigh Sperry.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #povinnosti #Tom Cruise #gala

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...