Dva zábery a rozdiel 20 rokov: Ako sa zmenila hrdinka kultovej komédie Lindsay Lohan? Na premiére sa zmena nedala prehliadnuť

Z komédie Protivné baby sa v roku 2004 stal kultový hit a azda aj dodnes najväčší filmový úspech ústrednej hrdinky. Herečky Lindsay Lohanovej. V pondelok večer mala premiéru nová verzia.

11.01.2024 00:00
Lindsay Lohan na premiére projektu Mean Girls Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan na premiére projektu Mean Girls oblečená v kreácii Alexandre Vauthier Haute Couture.
debata

Prešlo rovných dvadsať rokov, odkedy sa tínedžeri a diváci po celom svete zabávali a dojímali nad osudom stredoškolskej skupiny dievčat, z ktorých jedna sa snaží zapadnúť do klubu vyvolených a je pre to ochotná urobiť naozaj všeličo. O scenár sa postarala herečka a komička Tina Fey, ktorá si vo filme aj zahrala. Vrátila sa aj v tom novom. Ako scenáristka, ako herečka a tiež ako hviezda na červenom koberci.

Jodie Foster a jej manželka Alexandra Hedison Čítajte viac Oslávia 10 rokov manželstva - toto je žena, ktorá si získala slávnu Jodie Foster. Jej umenie obdivuje svet, randila aj s inou slávnou dámou

Fey však nebola jedinou dámou, ktorá si strihla veľkolepú hollywoodsku premiéru po rovných dvadsiatich rokoch. Na slávnostné premietanie totiž dorazila aj hviezda pôvodného filmu. Áno, reč je práve o Lohanovej, ktorá sa herectvu už venuje veľmi sporadicky a venuje sa viac rodinnému životu v Dubaji, kam sa vydala.

Herečka Lindsay Lohan na premiére projektu Mean...
Herečky Angourie Rice (vľavo) a Lindsay Lohan...
+9Herečka Jane Krakowski na premiére filmovej...

Na premiére v Los Angeles však ryšavka patrila medzi najfotografova­nejšie dámy. A to aj napriek tomu, že vo filme sa neobjaví. Lindsay prišla v kreácii Alexandre Vauthier Haute Couture a predviedla dokonalú mramorovú pleť a kadere medených vlasov. Rozdiel medzi aktuálnymi zábermi a tými, ktoré vznikli pred 20 rokmi na premiére v LA, je však zjavný. Veď posúďte sami.

zväčšiť Herečka Lindsay Lohan na premiére originálu... Foto: ČTK / AP / CHRIS POLK
Lindsay Lohan Herečka Lindsay Lohan na premiére originálu filmu Protivné baby v roku 2004.

V novom filme Protivné baby (Mean Girls) sa do topánok hrdinky Cady Heronovej v podaní Lohanovej obula herečka Angourie Rice. Dvojica si strihla aj spoločnú fotografiu a následne si zapózovali aj s celým tvorivým tímom. Fanúšikovia filmu, z ktorého sa dokonca stal neskôr aj muzikál, sú určite zvedaví aj na ďalšie herecké tváre, ktoré obsadili posty niekdajších hrdiniek. Viac už v kinách, prípadne v traileri.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Lindsay Lohan #Tina Fey #hviezdy po rokoch #Protivné baby

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...