Krásna zozadu a ešte krajšia spredu... hviezda Zúfalých manželiek má 48 a vyzerá lepšie ako v dvadsiatich. Ale toto na nej nie je pravé...

Niekedy sa zdá, že sa bez nej nezaobíde žiadne dôležitejšie hollywoodske podujatie. Ani na galavečere Governors Awards nechýbala.

12.01.2024 00:00
Herečka Eva Longoria predvádzala krivky v róbe... Foto: ,
Herečka Eva Longoria predvádzala krivky v róbe Sophie Couture.
debata

Reč je o herečke Eve Longorii, ktorú si slovenský divák a čitateľ pamätá azda najviac zo seriálového hitu Zúfalé manželky. Od čias jeho premiéry na obrazovkách už uplynulo pár rokov, ale americká herečka so španielsko-kreolskými koreňmi rozhodne nemá problém upútať aj mimo televíznej obrazovky. Ba čo viac, vyzerá hádam lepšie než v začiatkoch svojej kariéry.

Emma Stone Čítajte viac Emma Stone oslávila Glóbus šatami za desaťtisíce eur! Na tomto skvoste pracovali vyše tisíc hodín, luxus predviedli aj krásky z Oppenheimera

Dnes 48-ročná Eva to potvrdila aj na spomenutom slávnostnom podujatí, kde sa pod záštitou Americkej filmovej a televíznej akadémie rozdávali špeciálne trofeje za výnimočný kultúrny a umelecký prínos vo svete filmu.

Herec John Mulaney a jeho partnerka Olivia Munn...
Herečka Claire Foy na vyhlásení cien Governors...
+35Herečka Penelope Cruz v kreácii Chanel na akcii...

Longoria na akciu dorazila v kreácii Sophie Couture – zlaté šaty obkreslili jej figúru a namiesto odvážneho výstrihu na prednom dieli sa tentoraz nositeľka odhodlala obnažiť svoj chrbát. Výsledok bol skutočne príťažlivý a Longoria sa zaradila medzi najfotografova­nejšie dámy večera.

Herečka Eva Longoria predvádzala krivky v róbe... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Eva Longoria predvádzala krivky v róbe Sophie Couture. Herečka Eva Longoria predvádzala krivky v róbe Sophie Couture.

Viacerí fanúšikovia sa tiež pýtali, ako to vlastne herečka robí, že sa na červenom koberci mení ako chameleón. Iba pár dní pred Governors Awards sa totiž objavila na inej akcii – s priam šokujúcim účesom z mokrých vlasov a s ofinou sčesanou do tváre. V tomto prípade však išlo o parochňu, priznala sa hviezda.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Eva Longoria Baston (@evalongoria)

„Nie, nie sú to ani moje vlasy, ale nevyzerá to super,“ vyhlásila podľa magazínu People Longoria, ktorá si vraj pripadala ako Jennifer Beals v slávnom tanečnom filme Flashdance. Áno, na mysli mala scénu, keď sa na tancujúcu hrdinku na pódiu znesie zo stropu spŕška vody v tanečnom klube. Už len vidieť, ako by podobný tanec zvládla úspešná herečka a režisérka…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Eva Longoria #forma #pôvab #Governors Awards

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...