Takto prospieva Dykovej manželova láska, na premiére doslova žiarila. Balzerová láka do kina na svadbu aj...

O pár dní vstúpi aj do slovenských kín, ale už minulý týždeň sa dočkala premiéry v susednom Česku. Komédia Aristokratka vo vare spojila známe tváre českého filmu.

22.01.2024 00:00
Tatiana Dyková Foto:
Herečka Tatiana Dyková na premiére komédie Aristokratka ve varu v pražskej Lucerne.
debata

Na premiére v pražskej Lucerne sa objavili hlavné hviezdy novinky režiséra Jiřího Vejděleka a aj vzhľadom na fakt, že išlo o slávnostné premietanie, mnohé sa tak pripravili. Pozornosť na seba strhla nepochybne Tatiana Dyková, populárna a oceňovaná česká herečka.

Eliška Balzerová Čítajte viac Eliška Balzerová v rozčúlení. Aristokratka pokračuje, čo povedala o novom filme?

Dyková sa objavila v čiernych koktejlových šatách, ktoré zvýraznili jej postavu a pôsobila veľmi žensky. Ešte o kúsok viac ako pred fotostenou jej to potom pristalo v spoločnosti manžela – speváka Vojtu Dyka. Ich úsmevy a dobrá nálada sú znakom, že dvojica je zohratým párom. A mimochodom, nielen to…

Herečka Petra Nesvačilová na premiére nového...
Herečka Tatiana Dyková na premiére komédie...
+3Speváčka Helena Vondráčková na premiére komédie...

Dykovci sa totiž bez problémov stretávajú aj s herečkiným bývalým manželom, s ktorým si aj herečka aj jej druhý manžel vybudovali po rozvode priateľský vzťah. Konieckoncov, Dyková má z prvého manželstva dvoch synov a pre blaho potomkov azda ani niet lepšej voľby.

Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na premiére... Foto: Profimedia
Tatiana Dyková a Vojta Dyk Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na premiére komédie Aristokratka ve varu v pražskej Lucerne.

Medzi dámami na premiére nechýbala ani herečka Petra Nesvačilová či Eliška Balzerová, ktorá stvárnila hospodárku pani Tichú. Druhá menovaná pred pár týždňami Pravde prezradila, čo môžu diváci od druhého filmu podľa úspešnej knižnej predlohy očakávať.

672433421 Čítajte viac Slušní muži sú ako červené auto, hovorí Evelyn Kramerová. Keď veríte, že sa objaví, príde. Mám šťastie na džentlmenov

„Pribudli nám nové postavy, aby nás osviežili v tom zámku. Myslím si, že je na čo sa tešiť. Je tam zaujímavá historka, je tam dokonca svadba. Dúfam, že sa to divákom bude páčiť,“ uviedla pre Pravdu Balzerová. Viac si pozrite vo videu nižšie a galériu z premiéry nájdete v našom článku tiež.

Eliška Balzerová v rozčúlení? Pozrite sa na to...
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Eliška Balzerová #Tatiana Dyková #Aristokratka vo vare

+ Prišiel čas nato, aby ste riešili aj svoj chrbát, neodkladajte to na neskôr.
Úspory času a peňazí sú kľúčom k...

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...