Poriadne prekvapili! Princ Harry a Meghan na červenom koberci, zaleteli si na premiéru...

Princ Harry (39) a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (42), sa po dlhšom čase ukázali spolu na červenom koberci, ale nie v Hollywoode.

24.01.2024 08:55
harry Foto:
Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na premiére filmu 'Bob Marley: One Love' v meste Kingston na Jamajke.
debata (3)

Princ Harry (39) a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan (42) si z Kalifornie zaleteli na Jamajku, aby sa v meste Kingston zúčastnili ruka v ruke na premiére filmu Bob Marley: One Love. Keďže sledovaná dvojica sa červeným kobercom skôr vyhýba, ich prítomnosť pred objektívmi fotografov bola veľkým prekvapením.

zväčšiť Princ Harry a vojvodkyňa  Meghan na premiére... Foto: Profimedia
harry Princ Harry a vojvodkyňa Meghan na premiére filmu 'Bob Marley: One Love' v meste Kingston na Jamajke.

Dvojnásobná mama na večer zvolila efektný čierny model tvorený saténovou sukňou a čiernym topom na špagetových ramienkach, ktorý jej dokonale sedel a priťahoval pohľady. Manželka princa Harryho vyzerala uvoľnene a to aj napriek tomu, že má za sebou niekoľko náročných dní, ako uvádzajú britské médiá – jedno z ich dvoch detí totiž bolo choré.

Žiarivé vystúpenie dvojice bolo v kontraste s udalosťami v britskej kráľovskej rodine v uplynulých dňoch. Princezná Kate leží v nemocnici po operácii v oblasti brucha a kráľ karol III. má tento týždeň podstúpiť zákrok na prostate.

Meghan Markle a princ Harry Čítajte viac Šokujúci krok princa Harryho! Stiahol žalobu na bulvár, bude ho to stáť ohromnú sumu

Ako píše britský Mirror, princ Harry s manželkou kontaktovali ako kráľa tak manželku princa Williama, aby im prejavili podporu v čase, kedy ich trápia zdravotné problémy. Oficiálne vyhlásenie však médiám v tejto súvislosti neposkytli.

Kate, princezná z Walesu Čítajte viac Slovo rakovina sa začalo skloňovať okamžite po zverejnení správy o operácii princeznej Kate. Pravdou je...

Princezná Kate sa na verejnosti neobjaví minimálne do Veĺkej noci, ako to uviedol Kensingtonský palác v minulotýždňovom vyhlásení. Britskí novinári uviedli, že svoj program zmenil aj William, ktorý nebude vykonávať oficiálne povinnosti, kým bude jeho žena hospitalizovaná.

Jeden z najluxusnejších lookov predvádzala...
Vojvodkyňa Meghan na zábere z prvého dňa...
+7Vojvodkyňa Meghan so svojím manželom, princom...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Je ten správny čas zamyslieť sa nad svojou životosprávou.
Nespoliehajte sa sami na seba, nikto za vás vašu prácu...