Úchvatná Schiffer, Dua Lipa sexy vo flitroch a predsa sa všetci pozerali na... Claudia, to myslíš vážne?

Jedna pôvabnejšia ako druhá, hviezdy v luxusných kreáciách a záplava fotografov - slávnostná premiéra novinky Argylle mala v Londýne atmosféru, ako sa patrí. A predsa hlavná hviezda nestála na dvoch nohách.

26.01.2024 00:11
Claudia Schiffer Foto: ,
Modelka a herečka Claudia Schiffer pózuje na slávnostnej premiére filmu Argylle s kocúrom Chipom, ktorý sa objavila aj vo filme. Chip sa na fotografov pozeral z ruksaku so vzorom z filmu, neskôr si ho majiteľka vzala aj do náručia. Claudia má na sebe model Versace.
debata

Pozornosť svetových médií a fotografov si totiž uchmatla milovaná mačka tvorcu novinky Matthewa Vaughna a jeho manželky Claudia Schifferovej. Bola to práve slávna Nemka, ktorá Chip vzala priamo na červený koberec. A hoci mala na sebe oblečené príťažlivé šaty Versace – objavila sa v nich aj na ostatnej prehliadke – všetci sa pozerali na jej doplnok. A jeho obsah.

Herečka Sofia Boutella v kreácii Carolina Herrera.
Režisér a scenárista Matthew Vaughn na svetovej...
+10Herec Bryan Cranston na svetovej premiére...

Claudia držala v rukách ruksak z plastu, v ktorom sa cez priehľadný priezor na objektívy nie celkom milo pozerala jej milovaná mačka. Chip mal k dispozícii otvory na ventiláciu a čerstvý vzduch a v ruksaku s potlačou použitou aj vo filme strávil niekoľko minút. „Dnes má za sebou veľa rozhovorov,“ vtipkovala blondínka pre Sky News. Priznala tiež, vo filme, kde Chip stvárnil Alfieho, sa pôvodne objavila iná mačka, no režisér Vaughn s ňou nebol spokojný. A tak použili miláčika jeho dcéry Clementine.

Nemecká supermodelka ho následne aj vybrala a vzala do náručia, aby sa jej miláčikom mohli pokochať aj zástupcovia médií či pozvané hviezdy. Na záberoch, ktoré sa objavili na sieťach ako X či Instagram, je vidieť, že Chip stretnutie s hviezdami veľmi nenadchlo. Na sociálnych sieťach sa objavili aj komentáre ľudí, ktorí sa zamýšľali nad tým, či podobná aktivita nebola pre zviera stresujúca. Ochranárske organizácie však zatiaľ mlčia.

Demi Moore v kreácii Balmain Čítajte viac Bohaté, krásne a zranené. Dohodli sa, že ho zničia... Demi Moore hrá v skutočnom príbehu, na jeho premiére uchvátila. Je z nej labuť

Hlavné úlohy vo filme britského režiséra Vaughna stvárnil Henry Cavill – fešák preslávený ako Superman ale tiež zaklínač z rovnomenného seriálu Netflixu. Nahrávali mu dámy ako Bryce Dallas Howard, Sofia Boutella, ale tiež speváčka Dua Lipa, pre ktorú ide o veľkú filovú príležitosť.

Speváčka Dua Lipa si vo filme Argylle zahrala,... Foto: SITA/AP, Scott A Garfitt
Dua Lipa Speváčka Dua Lipa si vo filme Argylle zahrala, na premiéru prišla v kreácii Gucci.

Debut síce Lipa absolvovala v snímke Barbie, no tam dostala len malú roličku. Vo filme Argylle, ktorý je typickou „vaughnovkou“ (režisér vytvoril aj snímky ako Kick-Ass či Kingsman), dostala priestor väčší. Viac si pozrite v traileri aj galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Claudia Schiffer #mačka #Matthew Vaughn #Dua Lipa #Argylle

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...