Filmová Apanači vyrazila na ceny Bambi a objektívy cvakali! Výrazné šaty 79-ročnej Glasovej vo farbe Šmolkov nešlo prehliadnuť

Nemecké hviezdy sa pred pár dňami zišli v Mníchove, aby sa zúčastnili na odovzdávaní cien Bambi. Podujatie sa po štyroch rokoch konalo opäť naživo, pre pandémiu sa totiž ceny udeľovali online.

21.11.2023 00:00
Uschi Glas Foto:
Uschi Glas ako Apanači a vedľa aktuálny záber z nemeckých cien Bambi.
debata

Príležitosť zažiariť na červenom koberci si tak nenechali ujsť nielen televízne či filmové hviezdy – Sylvie Meis (45), Thomas Gottschalk (73), Bastian Schweinsteiger (39), Ana Ivanovic (36) a mnohí ďalší. Počas 75. ročníka slávnostného odovzdávania cien boli ocenené osobnosti z oblasti filmu, hudby a televízie. Medzi najväčšie hviezdy večera patril herec Mads Mikkelsen (57) či švédska speváčka Zara Larsson (25).

Bastian Schweinsteiger a  Ana Ivanovič na...
Thomas Gottschalk a Karina Mross na udeľovaní...
+5 Sylvie Meis na udeľovaní cien Bambi v Mníchove.

Čo sa oblečenia týka, jednou z najviac výrazných dám večera bola slávna nemecká herečka Uschi Glas. 79-ročná hviezda, ktorá je dobre známa aj slovenským divákom vďaka filmom o náčelníkovi Apačov, prišla pred objektívy v spoločnosti manžela Dietra Hermanna. Hladký strih šiat upozorňoval na štíhlu postavu slávnej herečky, ich šmolková farba na červenom koberci však doslova bila do očí.

zväčšiť Uschi Glas a Dieter Hermann na udeľovaní cien... Foto: ČTK / imago stock&people / Eventpress Kochan
uschi glas Uschi Glas a Dieter Hermann na udeľovaní cien Bambi v Mníchove.

Obľúbená Holanďanka a hviezda nemeckých televízií Sylvie Meis (46) stavila na trblietavé šaty, ktoré vytvárali na červenom koberci priam „nahý look“, keďže okrem kamienkov boli tvorené transparentnou a béžovou látkou. Ale pred objektívy prišli aj slávne a v Nemecku sledované páry. Jednou z najviac sledovaných dám bola bezpochyby tenistka Ana Ivanovič, krásna trojnásobná mama stavila na snehovú bielu a hlboký výstrih, ktorý pre ňu nie je práve typickou voľbou. Po boku svojej polovičky sa usmievala nemecká futbalová hviezda Bastian Schweinsteiger.

zväčšiť Sylvie Meis na udeľovaní cien Bambi v Mníchove. Foto: ČTK / imago stock&people / Ervin Monn
sylvie meis Sylvie Meis na udeľovaní cien Bambi v Mníchove.

Na svoj okamih na červenom koberci si počkal aj moderátor Thomas Gottschalk (73), ktorého už tradične sprevádzala jeho partnerka Karin Mros (62). Sympatická blondínka tvorí pár s hviezdnym moderátorom relácie Wetten dass…? (Stavme sa, že…), od roku 2019, kedy dal Gottschalk po 42 spoločných rokoch zbohom svojej manželke They a zamieril k novej partnerke.

zväčšiť Thomas Gottschalk a Karina Mross na udeľovaní... Foto: ČTK / imago stock&people / Eventpress Kochan
Thomas Gottschalk a Karina Mross Thomas Gottschalk a Karina Mross na udeľovaní cien Bambi v Mníchove.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Uschi Glas #ceny Bambi

+ Dbajte hlavne na svoje zdravie, je to to najdrahšie čo máte.
Vrátiť sa v čase nedá, preto sa snažte práve...

+ Neseďte doma pri monitore, dosť času pri ňom predsa trávite v škole.
Premýšľajte o dlhodobej kariére, finančný...