Slováci si ho zamilovali v Nekonečnej láske či Sultánovi: Ale ošiaľ, aký vyvolal turecký fešák na Blízkom východe... museli ho strážiť!

Nie je neznámy ani slovenskému divákovi. Ba čo viac, medzi fanúšikmi žánru telenoviel je skutočnou hviezdou a idolom. Prekvapí vás, že na festivale v Saudskej Arábii zatienil aj hollywoodske hviezdy?

05.12.2023 00:00
Burak Özçivit Foto:
Turecký herec a model Burak Özçivit sa tiež objavil na treťom ročníku podujatia Red Sea Film Festival.
debata

Turecký herec a model Burak Özçivit bol jedným z hostí slávnostného otvorenia 3. ročníka filmového festivalu Red Sea Film Festival, ktorý odštartoval minulý týždeň v meste Jeddah.

Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts ako školáčka v šortkách uviedla nový film. Neláka len ona... za týmto hitom stojí aj ex-prezident USA

Už príchod fešáka, ktorého slovenský divák pozná napríklad zo seriálov Sultán či Nekonečná láska, vyvolal v saudskoarabskom meste poriadny rozruch. Özçivit priletel do Saudskej Arábie a pri presune z letiska do hotela ho obklopili desiatky fanúšikov. Urasteného tureckého rodáka musela strážiť ochranka, no Burak si tento moment slávy a popularity užíval s úsmevom a s viacerými ľuďmi sa odfotografoval.

Turecký herec a model Burak Özçivit sa tiež...
Turecký herec a model Burak Özçivit sa tiež...
+3Herečka Michelle Williams v kreácii Giambatista...

Hoci na filmovom festivale sa objavili aj mená z Hollywoodu ako Sharon Stone, Michelle Williams či Diane Kruger, pre domácich bol turecký hrdina telenoviel azda väčšou hviezdou ako všetky krásky Hollywoodu dokopy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Burak Özçivit (@burakozcivit)

Özçivita pritom poznajú diváci na Blízkom východe z viacerých projektov, Slovákom a Slovenkám určite zostal v pamäti fešný hrdina romantickej Nekonečnej lásky, ale aj nebojácny a charizmatický Bali Bey v tureckom fenoméne Sultán. Dnes je 38-ročný rodák z Istanbulu v rodnej krajine väčšou hviezdou ako mnohí jeho „služobne starší“ kolegovia. Okrem herectva sa venuje aj modelingu a s obľubou ho vyhľadávajú módne značky – nielen tie lokálne, ale aj medzinárodné.

The Third Annual Academy Museum Gala Čítajte viac Salma opäť zvodná bohyňa, Demi Moore ako dievča za milión a krásna Lipa? Trúfla si na priesvitnú čipku: Aha, čo odhalila celému svetu...

V Jeddahu sa Özçivit objavil napríklad aj v luxusnom klenotníctve a obchode s hodinkami, aby si na slávnostný večer vybral pánsky doplnok v hodnote niekoľko desiatok tisíc eur. Svoju cestu zdokumentoval na profile na Instagrame, ktorý sleduje bezmála 25 miliónov fanúšikov. Také čísla na Instagrame, mimochodom, nemajú ani niektoré spomenuté „stars“…

Pozrite si tiež
Herečka Salma Hayek opäť na červenom koberci...
Herečka Maggie Gyllenhaal v kreácii Lanvin.
+82Herečka Laura Harrier v kreácii Alaïa.
debata chyba

+ Smiech je najlepší liek, dodáva zdravie a pozitívnu energiu.
Dobré plánovanie a organizácia sú kľúčmi k...

+ Vyvážená strava a hydratácia sú základmi šťastného života.
Budovanie profesijných vzťahov vás posunie vpred,...