O šok na červenom koberci sa pred finále Let's Dance postaral Dubayovej partner. Objektívy zaujala Svarinská aj Gáboríkovci

Nedeľné finále šou Let's Dance prilákalo do hľadiska mnohé známe tváre. Po červenom koberci sa prešli manželia Gáboríkovci, Zuzana Kanócz, Kristína Svarinská a mnohí ďalší...

06.05.2024 03:43 , aktualizované: 07:04
debata
Svarinská, Gáboríková, Kanócz... Červený koberec finále Let's Dance
Video

Medzi prvými do bratislavskej Incheby dorazila herečka Petra Dubayová, ktorej robil pred objektívmi spoločnosť tanečný partner Matyáš Adamec. Práve on sa postaral o prvé prekvapenie finále na červenom koberci – zmenil imidž. Dlhé čierne vlasy vymenil za krátky zostrih, nebál sa ani novej farby. Ako stručne zhodnotil, zmena je život. „Už mi trošku vadilo, ako tento účes so mnou všetci spájali. Rozhodol som sa pre zmenu,“ prezradil pred štartom šou.

O šok na červenom koberci sa postaral Matyáš Adamec
Video

Výraznou farbou šiat, ktorá korešpondovala s očnými tieňmi, zaujala herečka Kristína Svarinská. A kto bol jej nedeľným favoritom? „Od začiatku držím palce Jakubovi Jablonskému, ale špecifickou víťazkou pre mňa je Anička Rakovská. Ako mama dvoch malých detí má situáciu značne odlišnú. Zvládať šou popri rodine a byť navyše taká skvelá a živelná je pre mňa obdivuhodné,“ opísala Svarinská.

Svarinskej favoritom pred finále bol...
Video

Na červený koberec zavítali aj manželia Gáboríkovci, ktorí si svoju účasť na parkete vychutnali minulý rok. A hoci Ivana Gáboríková s menom favorita otáľala, jej manžel mal na jazyku okamžite tieto slová: „Jakub Jablonský. Je od začiatku skvelý.“ Pozrite sa na červený koberec tanečnej šou (video hore), ktorej víťazmi sa v nedeľu večer stali Jakub Jablonský s Eliškou Lenčešovou.

Oberie Jablonský Koleníka o jeho tituly? Odpoveď kráľa parketu je jednoznačná
Video
Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+31Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #finále #Let's Dance

+ Zlo tvorí len ďalšie zlo, postarajte sa, aby ste ho nerozširovali práve vy.
Plánovanie nákupov vopred zamedzí...

+ Denné krátke prechádzky zvýšia vašu energiu a zlepšia náladu.
Nesústreďte sa na svoje poklesy, práve naopak,...