Dokonalá zozadu aj spredu: Sexica z Paraguaja sa predvádza na pláži

Pláž v Miami ponúka návštevníkom pravidelne celkom zaujímavú vyhliadku. Nevyhýbajú sa jej totiž ani známe krásky či modelky, ktoré predvádzajú dokonalé telá. Tak ako Claudia Galanti.

19.12.2012 04:00
debata (3)
Modelka a príležitostná moderátorka a herečka... Foto: Profimedia.sk
Claudia Galanti Modelka a príležitostná moderátorka a herečka Claudia Galanti na pláži v Miami.

Paraguajská rodáčka, modelka a príležitostná moderátorka si užívala na miamskej pláži počas uplynulého víkendu a pred zrakmi prítomných predviedla hotovú pózovaciu šou.

V tmavozelených bikinách, ktoré zahaľovali len to najnutnejšie sa 31-ročná kráska vykrúcala na rozpálenom piesku. Najprv sa odfotografovala mobilom sama, ale neskôr asi na to rezignovala. Veď paparazzovia, ktorých prítomnosť si musela uvedomiť, jej spravili celú sériu záberov.

Paraguajská modelka Claudia Galanti na pláži v... Foto: Profimedia.sk
Claudia Galanti Paraguajská modelka Claudia Galanti na pláži v Miami predvádzala dokonalé proporcie.

Aj vďaka nim sa však môžu fanúšikovia ženských pôvabov pozrieť na príťažlivú dvojnásobnú mamičku hocikde na svete. A veruže, je sa na čo pozerať. Galanti je už pár mesiacov po pôrode druhého dieťaťa v dokonalej forme a v bikinách predviedla pekne formované pozadie aj kypré poprsie.

O tom, že figúru si musí zaslúžiť, však presvedčila ešte v ten istý deň, keď si natiahla na plavky tepláky a tričko a začala cvičiť priamo na pláži. Vystačila si s fľašami naplnenými vodou, ale inak vraj cvičí poctivo s činkami aj pri pilatese. „Po pôrode nie je telo žiadnej ženy v perfektnej forme, musíme sa o to pousilovať,“ vyjadrila sa v nedávnom rozhovore Galanti.

3 debata chyba

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...