Sexi Hantuchová sa znovu vyzliekla do bikín, tentoraz pre Britov

Tenistke Daniele Hantuchovej sa očividne zapáčili v bikinách. Po pózovaní pre magazín Sports Illustrated sa Slovenka vyzliekla aj pre britský spoločenský magazín Hello.

08.04.2009 17:30
Daniela Hantuchová Foto:
Daniela Hantuchová pózovala v bikinách na terase hotela Four Seasons v Miami.
debata

Dvadsaťpäťročná Hantuchová predviedla pred objektívom fotografa Chrisa Botta niekoľko typov plaviek a bikín. Za 181 centimetrov vysokou športovkyňou letel tím britského spoločenského magazínu do Los Angeles. Fotenie sa uskutočnilo pri bazéne luxusného hotela Four Seasons.

Daniela Hantuchová - ako modelke sa jej zapáčilo. Foto: ISIFA / Chris Bott pre Hello Magazine
Daniela Hantuchová Daniela Hantuchová - ako modelke sa jej zapáčilo.

Hantuchová pre známy časopis porozprávala o svojom uponáhľanom živote športovkyne, ktorá lieta medzi kontinetmi. „Po desiatich rokoch na cestách sa už s vecami dokážem vyrovnať,“ povedala Daniela pre magazín a dodala tiež, že život so zbaleným kufrom má vlastne veľmi rada. „Je to niečo, čo mám rada a nemenila by som to za nič na svete,“ prezradila Slovenka, ktorá sa podľa britského magazínu môže pokojne živiť ďalej vo svete modelingu.

Sama priznala, že modeling si užíva a nedávna práca pre Sports Illustrated, špe­ciálne a svetoznáme plavkové vydanie známeho športového magazínu, bola pre ňu veľkým zážitkom. „Keď som modelkou, teší ma, ak ma ľudia posudzujú podľa vzhľadu. Ale na kurte chcem, aby ma posudzovali podľa hry,“ znejú slová tenisovej hviezdy, ktorá sa narodila v Poprade.

Tenis a ani modeling však nie je poslednou Danielinou métou. V rozhovore pre Hello prezrádza, že v hlave nosí tiež plán vytvoriť kolekciu vlastného oblečenia. Tak uvidíme, možno čoskoro zapózuje aj v ňom. 

Daniela Hantuchová pózovala v bikinách na...
Daniela Hantuchová pózovala v bikinách na...
+2Šťastná prešťastná Daniela Hantuchová po...
debata chyba

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...