Lindsay Lohan hore bez! Tieto zábery unikli z jej nového filmu

Herečka Lindsay Lohan len pred pár dňami opustila liečebňu, v ktorej absolvovala odvykaciu kúru. Teraz je však v centre pozornosti opäť.

05.08.2013 00:00
Lindsay Lohan Foto:
Herečka Lindsay Lohan sa objavuje hore bez v novom filme The Canyons.
debata (3)

Našťastie, nie sú za tým opäť drogy či alkohol, ale zábery z nového filmu. Reč je o dráme The Canyons, v ktorej si 27-ročná herečka zahrala po boku herca Jamesa Deena – známeho tiež z pornobrandže.

Už vo chvíľach nakrúcania sa veľa hovorilo o erotických scénach bývalej detskej hollywoodskej hviezdy s mužskými kolegami pred kamerou. Fotky, ktoré sa objavili na internetových stránkach po celom svete, to naplno potvrdili.

Herečka Lindsay Lohan sa neostýchala predviesť... Foto: Profimedia.sk
Lindsay Lohan Herečka Lindsay Lohan sa neostýchala predviesť hore bez v novom filme The Canyons.

Ryšavku zachytávajú obnaženú. Na niekoľkých záberoch sa herečka predvádza hore bez a bez ostychu vystavuje svoje kypré prednosti. Podľa nemenovaného člena štábu sa herečka v erotickej snímke nebála predviesť ani odvážnu scénu sexu vo štvorici. Partnermi jej boli samí muži. „Prišla na pľac, zhodila župan a na jeden záber sa pustila do štrnásťminútovej erotickej scény. Zhruba v polovici sa pozrela na režiséra so spokojným úsmevom a pokračovala ďalej,“ cituje zdroj Daily Mail.

Lohanovej posledné herecké pokusy neboli prijaté s veľkým rešpektom. V paródii Scary Movie 5 jej výkon vlastne ani veľmi nestál za zmienku, tvrdú kritiku však zožala za stvárnenie herečky Elizabeth Taylorovej v televíznom filme Liz & Dick.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #hore bez #Lindsay Lohan #sexi film #The Canyons

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...