Bývalá prvá dáma v bikinách očarí. V 45-ke má figúru tínedžerky

Ako prvá dáma bola pod drobnohľadom verejnosti a občas musela čeliť kritike. Možno aj preto sa dnes speváčka Carla Bruni Sarkozy tvári tak spokojne.

06.08.2013 00:00
debata (2)
Bývalá prvá dáma Francúzska - Carla Bruni... Foto: Profimedia.sk
Carla Bruni Sarkozy Bývalá prvá dáma Francúzska - Carla Bruni Sarkozy počas dovolenky na juhu Francúzska.

Štyridsaťpäťročnú speváčku a bývalú modelku zachytili paparazzovia na dovolenke na juhu Francúzska. Výsledkom sú, samozrejme, fotografie Bruniovej počas jej chvíľ relaxu a plážového oddychu. Pri pohľade na ne je jasné, že manželka politika a bývalého francúzskeho prezidenta Nicholasa Sarkozyho sa cíti teraz omnoho uvoľnenejšie než pred pár rokmi. Na pláži sa v spoločnosti kamarátok usmievala a čľapkala v príjemne teplej vode mora.

Závisť vyvoláva najmä jej figúra. Ani po pôrode dvoch detí a prekročení štyridsiatky totiž Carla nestratila nič zo svojich fyzických pôvabov. Postava, ktorú predviedla v dvojdielnych bielych bikinách, pôsobí priam dievčensky.

O tom, že Bruni má stále čo povedať aj ako modelka, svedčí zase kampaň klenotníckej značky Bvlgari. Carla pre ňu nafotila kampaň na kolekciu šperkov jeseň-zima 2013. Ide o prvú prácu v oblasti modelingu od momentu, čo sa pred pár rokmi stala prvou dámou Francúzska. Vtedy ponuky značiek odmietala. Spájať status prvej dámy s reklamou nejakého produktu by podľa nej nebolo správne.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Carla Bruni Sarkozy #bikini #návrat k modelingu

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...