Dvojitý zásah brazílskej krásy. Modelky a ich muži si užívajú Grécko

Brazílčanka Alessandra Ambrosio patrí medzi najžiadanejšie tváre (a telá) súčasného módneho priemyslu. Jej krajanka Ana Beatriz Barros sa za svoju pozíciu tiež nemusí hanbiť.

20.08.2013 00:00
debata
Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej životný... Foto: Profimedia.sk
Alessandra Ambrosio a jej životný partner - Jamie Mazur Topmodelka Alessandra Ambrosio a jej životný partner - Jamie Mazur spoločne na dovolenke v Grécku. Užívali si aj s ďalším párikom.

Obe krásky pritom trávia posledné dni spoločne a nejde o žiadne fotografovanie novej kampane či módnu prehliadku. Ambrosiovú aj Barrosovú zachytili paparazzovia na dovolenke v Grécku, kam sa obe dámy vybrali v spoločnosti svojich partnerov. Prvá spomenutá dokonca aj bez detí.

Ambrosio so svojím manželom Jamiem Mazurom nechali svoje dve ratolesti u starých rodičov a vyrazili si užiť romantickú dovolenku. Vodenie sa po pláži za ručičky si očividne užívali. Krásna Alessandra vyzerala spokojne a nemala núdzu o obdivné pohľady.

Modelka Ana Beatriz Barros a jej priateľ Karim... Foto: Profimedia.sk
Ana Beatriz Barros a jej priateľ Karim El Chiaty Modelka Ana Beatriz Barros a jej priateľ Karim El Chiaty si užívali dovolenku v Grécku.

Podobné však platilo aj v prípade jej kolegyne, kamarátky a rovesníčky Any Beatriz. Do Grécka vyrazila s priateľom Karimom El Chiaty a na pláži si párik prejavoval nežnosti akoby bol spolu len pár týždňov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Grécko #dovolenka #Alessandra Ambrosio #Ana Beatriz Barros

+ Venujte čas svojim koníčkom, zvýši to vašu životnú spokojnosť.
Úspory získajú na hodnote, ak ich múdro...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...