Hviezda X Factor ohuruje: Toto telo skrýva pod porotcovským stolom

Minulý týždeň odštartovala na amerických (aj slovenských obrazovkách) tretia séria speváckej šou X Factor. Jednou z jeho porotkýň sa stala speváčka Kelly Rowland.

17.09.2013 00:00
debata
Speváčka a porotkyňa šou X Factor Kelly Rowland... Foto: Reprofoto: SHAPE
Kelly Rowland Speváčka a porotkyňa šou X Factor Kelly Rowland na obálke magazínu Shape.

Bývalá členka Destiny's Child, ktorá sa s úspechom vydala na sólovú dráhu, zasadla do poroty vedľa Demi Lovato, Pauliny Rubio a Simona Cowella. Diváci pri obrazovkách si ju však väčšinou užívajú len od pása nahor. Aj preto jej fanúšikov určite potešila zábermi, ktoré nafotila pre magazín Shape.

Tridsaťdvaročná umelkyňa sa nechala zvečniť len v maskáčovom tope nad pupok a čiernych bikinových nohavičkách. Pred objektívom predviedla vyformované stehná a boky aj dokonalé bruško. Rowland priznala, že ju baví udržiavať sa fit. „Cítim sa vďaka tomu sexi,“ vyhlásila pre Shape. „Veď v tom spočíva asi podstata našej snahy cvičiť. Robíme to, aby sme dobre vyzerali nahí,“ zavtipkovala čokoládová kráska.

A hoci na titulnej strane časopisu predvádza odhalené predovšetkým nohy a bruško, sama prezradila, že na svojom tele má najradšej ramená. „Zdedila som ich po starej mame. Často ich nosila odhalené, rada mala tielka a rozličné roztomilé tričká. Aj ja som hrdá na svoje vyformované ramená,“ dodala speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #X Factor #Kelly Rowland #Shape #bruško #fit

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...