Pristihnutá! Poľskú krásku manžel zvečnil nahú a tak, ako to nechcela

Poľská rodáčka Joanna Krupa, ktorá je hviezdou reality-šou Real housewives of Miami sa s obľubou ukazuje v médiách. Ale za poslednú momentku asi rada nebude.

30.09.2013 07:21
debata (5)
zväčšiť Poľská modelka a hviezda reality-šou Joanna... Foto: TWITTER
Joanna Krupa Poľská modelka a hviezda reality-šou Joanna Krupa počas chvíľky, keď ju nepozorovane odfotil manžel.

Manžel Romain Zago, ktorého si Krupa vzala v lete na opulentnom svadobnom obrade pod dohľadom kamier, ju zvečnil vo chvíli, ktorú by si 99 percent žien najradšej ustrážilo len pre seba.

Prsnatá kráska sedí na momentke nahá v posteli začítaná do správy v mobile. Pohľad je to pekný, až na malý detail. Joanna má totiž na tvári skrášľovaciu masku. Zago záber zverejnil na Twitteri aj s vtipným komentárom a manželka reagovala len odkazom, že to si veru vybral vhodnú chvíľu na fotenie.

Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom... Foto: Profimedia.sk
Joanna Krupa Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom Zagom na záhrade svojej vily. Ten svalnatý zadok sa jej očividne pozdáva.

Pravdepodobne mu však rýchlo odpustila. Ako naznačujú aj fotografie paparazzov, vášeň tejto dvojice je naozaj intenzívna. Len nedávno ich zachytili pri nežných hrách v bazéne ich vily a predtým zase pri bozkoch a objatiach na dovolenke.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Joanna Krupa #Romain Zago #s maskou

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...