Pamela Anderson v mori hore bez! Prsia skrývala, nevyšlo to

Jej vnady videl svet už nespočetnekrát, veď Pamela Anderson patrí k dámam, ktoré sa vyzliekali pre magazín Playboy, ale aj iných fotografov na počkanie. Pred pár dňami však hviezda prekvapila cudnosťou.

06.10.2013 00:00
debata
Americká herečka a modelka Pamela Anderson... Foto: Profimedia.sk
Pamela Anderson Americká herečka a modelka Pamela Anderson odhalila svoje prednosti počas šantenia vo vlnách vo Francúzsku.

Štyridsaťšesťročnú ex-hrdinku seriálu Pobrežná hliadka načapali fotografi vo Francúzsku – tam si do letoviska Biarritz prišla oddýchnuť s priateľom Rickom Salomonom. Možno mala blondínka pocit, že je na pláži bez dotieravých reportérov, možno sa jej vo vlnách nechtiac vyzliekol vrchný diel bikín – výsledkom sú každopádne zábery, na ktorých je Pamela hore bez a so smiechom si rýchlo snaží skryť svoje poprsie.

Herečka Pamela Anderson na pobreží Francúzska... Foto: Profimedia.sk
Pamela Anderson Herečka Pamela Anderson na pobreží Francúzska vyrazila do vĺn hore bez. Keď však zistila, že ju sledujú, rýchlo sa snažila zakryť.

Keď herečka a modelka vychádzala z mora, celý čas si starostlivo držala svoje silikónom vylepšené prednosti, na brehu ju už čakal Salomon, ktorý jej rýchlo podal uterák. Anderson, ktorá je matkou dvoch synov, sa pritom len nedávno objavila na návšteve Paríža počas prehliadky dizajnérky Vivienne Westwoodovej.

Médiá o nej informovali tiež v súvislosti s charitatívnym behom na newyorskom maratóne. Pamela plánuje zúčastniť sa na bežeckom podujatí a vyzbierať peniaze pre Haiti.

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #more #Pamela Anderson #poprsie

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....