Mečiarová z Reflexu vyvetrala nové prsia. Smotánke padla sánka

Už nejaký ten mesiac netají markízacka moderátorka Martina Mečiarová, že si nechala vylepšiť poprsie. Vo štvrtok ho predviedla skutočne odvážnym spôsobom.

18.10.2013 16:05
debata (4)
Moderátorka Martina Mečiarová prevetrala na... Foto: Daniel Kaplavka/STAR Production
Jana Pištejová - Bratislavské módne dni 2013 - Martina Mečiarová Moderátorka Martina Mečiarová prevetrala na móle umelé poprsie.

Tvár Reflexu sa objavila ako modelka na prehliadke dizajnérky Jany Pištejovej v rámci záverečného dňa Bratislavských módnych dní. Obliekli ju do kreácie z priehľadného tylu, kde silikónové prsia ledva zakryli našívané krištály a čipka.

Modelka Andrea Verešová via, ako zaujať. V...
Modelka Andrea Verešová via, ako zaujať....
+17Modelka Mária Zelinová v čipkovanej kreácii s...

Večerný outfit, s typickým rukopisom návrhárky, doplnila ešte pletená čiapka s našívanými krištáľmi. Výsledný efekt síce vyznieval rozpačito a prvoplánovo, no Mečiarová sa niesla a tvárila nadšene. Výrazy hostí prehliadky už boli rozmanitejšie. Najmä niektoré dámy doslova s otvorenými ústami pozerali a možno si kládli otázku, či to Mečiarová, doposiaľ sa prezentujúca skôr decentne a konzervatívne, neprehnala.

Podľa vlastných slov je však 33-ročná dáma po plastickej operácii konečne so sebou spokojná. Podstúpila ju po tom, čo skončila s dojčením svojho syna.

Na spomenutej prehliadke sa predstavilo niekoľko známych tvárí. Medzi nimi nechýbala napríklad Sisa Sklovska, Daniela a Veronika Nízlové či modelka Andrea Verešová.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #silikón #Martina Mečiarová #Jana Pištejová

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...