Lady Gaga hore bez pre Talianov. Ale prečo červená bradavka?

Titulná fotografia na obálke magazínu Glamour vraj speváčku Lady Gaga nenadchla. Ale s tou, ktorá nafotila pre pánskych čitateľov GQ, je určite spokojná.

15.11.2013 00:00
debata (1)
Speváčka Lady Gaga na titulnej strane magazínu... Foto: Profimedia.sk
Lady Gaga Speváčka Lady Gaga na titulnej strane magazínu GQ Italia a jeho novembrového vydania.

Americká hudobná diva, ktorá vydala len pred pár dňami album Artpop, sa ochotne odhalila pred objektívom a nechala sa zvečniť na zábere, ktorý by obstál aj na zakázaných stranách.

Gaga pózuje na titulnej strane GQ Italia nahá do pol pása. Jeden prsník síce zakrýva jej ruka, druhý však vidieť v plnej kráse. Zarazí akurát červená farba bradavky. Speváčka si ju údajne nechala naschvál zafarbiť, aby celkový dojem pôsobil umelecky.

Diva sa nedávno vyznala zo svojej lásky k hercovi Taylorovi Kinneymu. Hoci sa špekulovalo o ich rozchode, vyvrátila reči v šou Howarda Sterna. Priznala sa, že nie je typom ženy, ktorý by spávala s náhodnými mužmi. „Som monogamný človek. Som rada vo vzťahu, nemusím mať stále sex, stačí byť spolu, prežívať krásne chvíle,“ uviedla. Na otázku, či by si vedela predstaviť sex do trojky s inou ženou, však odvetila moderátorovi so smiechom. „To znie ako celkom zábavný nápad.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #hore bez #titulná strana #GQ

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...