Nemecká posila Eurovízie: Bude sa pre nich vyzliekať Dita von Teese!

Toho, za čo boháči a prominentné osobnosti sveta platia ťažké tisíce eur, sa dočkajú diváci Eurovízie zdarma. Uvidia totiž šou slávnej striptízovej hviezdy Dity von Teese.

30.04.2009 08:04
Dita von Teese Foto:
Striptízová hviezda Dita von Teese takto skúšala svoje provokujúce tanečné čísla pred tým, ako mala "naostro" vystúpiť v slávnom parížskom kabarete Crazy Horse. Kostýmy jej zhotovil libanonský dizajnér Elie Saab.
debata

Američanka, ktorá bola kedysi vydatá za Marilyna Mansona, sa objaví ako „křoví“ počas vystúpenia nemeckého kandidáta – dvojice Oscar Loya a Alex Christensen v pesničke Miss Kiss Kiss Bang.

Tridsaťšesťročná kráska, ktorej tvár sa usmieva z červených kobercov na najvýznamnejších podujatiach sveta a ktorá sa za posledné roky stala známou celebritou, verí, že jej prítomnosť pomôže. „Dúfam, že naša spolupráca zabezpečí Nemecku víťazstvu,“ citoval Teese denník Bild.

Pieseň, s ktorou budú Nemci súperiť napríklad aj so slovenským duom Nelou Pociskovou a Kamilom Mikulčíkom, je o slávnej tanečnicy burlesky menom Miss Kiss. Zástupcovia nemeckej televízie sa teda snažili nájsť „vhodnú Miss Kiss“, ktorá dotvorí príbeh pred tisícmi divákov v Moskve aj na televíznych obrazovkách.

Pikoškou tiež je, že Dita si na vystúpenie oblečie kostým starý 40 rokov. Ale ako ju poznáme, asi ho dlho mať na sebe nebude.

Americká striptízová hviezda Dita von Teese.
Burlesková umelkyňa Dita von Teese v šatách...
+13Dita von Teese nafotila reklamnú kampaň na...
debata chyba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...