Neretušovaná a hore bez! Tieto foto Lopezovej nemal nik vidieť

Bez fotošopu a hore bez! Speváčka Jennifer Lopez sa objavila na internete v podobe, ktorá mala zostať pred svetom ukrytá.

28.11.2013 00:00
debata (5)
Únik záberov z fotení hviezd býva občas... Foto: archív via Mujerhoy.com
hore bez - neretušované fotografie Únik záberov z fotení hviezd býva občas prekvapením. Príjemným pre fanúšikov, nepríjemným pre samotných protagonistov.

V uplynulých dňoch sa na webových portáloch po celom svete objavili zábery latino-hviezdy Jennifer Lopezovej, na ktorých odhaľuje svoje poprsie. Prekvapujúce momentky pritom nie sú žiadnym podvrhom – akurát ide o zábery, ktoré mali zostať pod zámkom.

Séria fotografií, ktorá vznikla pred objektívom dvojice Mert Alas a Marcus Piggot, zachytáva slávnu speváčku a herečku pri pózovaní pre booklet albumu Rebirth. To, čo sa vo finálnom výsledku prezentovalo ako zvodné, no decentné obrázky, však na pľaci pred ôsmimi rokmi malo aj pikantnejšiu podobu.

Za odtajnenie týchto záberov asi rada nebude. Foto: archív via Mujerhoy.com
hore bez - neretušované fotografie Za odtajnenie týchto záberov asi rada nebude.

Ku cti však Lopezovej patrí, že na obrázkoch bez zásahu retuše vyzerá skutočne pôvabne. Hoci na brušku je zjavné, že ho následne museli zoštíhľovať, pre fanúšikov ženských kriviek bude určite príťažlivá aj originálna podoba.

Speváčka sa zatiaľ k záberom nevyjadrila. Nie je však prvou hviezdou, ktorá čelí úniku neželaného fotomateriálu. V minulosti podobným spôsobom na internete „odhalili“ aj kráľovnú popu Madonnu.

Speváčka Jennifer Lopez na zábere, ktorý sa už... Foto: Sony Music
Jennifer Lopez Speváčka Jennifer Lopez na zábere, ktorý sa už ocitol v booklete k albumu Rebirth - vyretušovanom a decentnom.
5 debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #retuš #zábery hore bez

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...