Kate Moss pre Playboy konečne vonku: A Britka ukázala všetko!

Magazín, na ktorý sa tak čakalo, je konečne v predaji. Reč je o pánskom časopise Playboy a jeho hviezde - modelke Kate Mossovej.

03.12.2013 10:52
debata
Topmodelka Kate Moss na titulnej strane... Foto: Reprofoto: PLAYBOY
Kate Moss Topmodelka Kate Moss na titulnej strane magazínu Playboy - špeciálnom vydaní k 60. výročiu.

Tridsaťdeväťročná Britka sa stala hviezdou na titulnej strane špeciálne vydania k 60. výročiu slávneho periodika pre pánov. Podľa očakávania sa objavila na titulnej strane čísla Január/Február 2014 v podobe typickej pre playboy – ako sexi „zajačik“ s uškami a chvostíkom, ktorý má prilepený na saténovom čiernom korzetovom body.

Modelka, ktorá má jednu dcéru, sa v minulosti odhalila pre rozličné magazíny ako Vogue Italia či Vogue Paris a tiež pózovala nahá pre niekoľko edícií kalendárov Pirelli. Napriek tomu sa však s napätím čakalo, ako dopadne jej fotenie pod taktovkou dvojice Mert Alas a Marcus Piggot pre Playboy.

Podľa prvých reakcií je výsledok skutočne vydarený. Moss neváha odhaľovať svoje telo, zároveň však nejde o žiadne prvoplánové glamour snímky, ako ich poznajú čitatelia pánskych magazínov. Na jednom zábere napríklad stojí nahá a jej telo osvetľuje pás svetiel. Na ďalšej lascívne sťahuje korzetové body, aby odhalila jeden prsník.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Kate Moss #jubileum #Playboy #zajačik #60. výročie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...