Najsexi zadoček na pláži? Nepatrí celebrite, ale tejto fotografke!

Pod slovkom paparazzo si väčšina z nás predstaví zúrivých a nepríjemných mužov so strniskom, ktorí s obrovským objektívom prenasledujú celebrity. Logan Fazio určite prekvapí.

18.12.2013 00:00
debata
Fotografka Logan Fazio, ktorá pracuje ako... Foto: Profimedia.sk
Logan Fazio Fotografka Logan Fazio, ktorá pracuje ako paparazzo, sa vyzliekla do bikín na pláži a odrazu sa z nej stal objekt záujmu jej vlastných kolegov. Niet divu..

Hoci z mena to nie je celkom jasné, ide o dámu – 35-ročnú fotografku, ktorá sa živí ako reportérka a paparazzo predovšetkým na americkom kontinente. Pri pohľade na ňu by si však nejeden myslel, že ona sama je celebritou vystavenou mediálnemu záujmu.

Len nedávno sa 35-ročná Logan objavila v rámci práce na akcii Art Basel Miami – na pláži fotografovala prítomné celebrity a sama sa rozhodla vyzliecť do bikín. Možno to bola práve sexi figúra a bezchybný vzhľad, či príťažlivý zadoček v bielych bikinách, ktorý razom z Faziovej urobil hviezdu na portáloch a v novinách. Máloktorá fotografka totiž vyzerá tak príťažlivo ako ona.

Pre reláciu Gossip Extra sa dámsky paparazzo vyznal, že ľudí na pláži fotografuje takmer každý deň. „Tak som si povedala, prečo by som si neobliekla bikiny aj ja sama,“ uviedla Fazio.

Sama pritom hovorí, že pre ňu to celé bol tak trochu sociálny experiment. „Je to poukázanie na vzťah spoločnosti ku sláve a celebritám. Kto vlastne je slávny? Čo to je sláva,“ opýtala sa rečnícky absolventka Floridskej univerzity. „Pozrite sa na mňa, obliekla som si bikiny a odrazu dávam celý deň rozhovory,“ komentovala ešte pre Gossip Extra.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #paparazzo #fotografka #Logan Fazio #sociálny experiment

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....