Poľská kráska v bikinách rada budí závisť. Figúru má ako lusk!

Poľská rodáčka Joanna Krupa vždy patrila medzi dámy s príťažlivou figúrou, ale odkedy sa pravidelne objavuje pred kamerami, ešte viac ju zdokonalila. Niet divu, že ju tak rada predvádza.

19.12.2013 00:00
debata
Hviezda z reality-šou Joanna Krupa sa v záhrade... Foto: Profimedia.sk
Joanna Krupa Hviezda z reality-šou Joanna Krupa sa v záhrade svojej vily predvádza v dvojdielnych bikinách.

Na záhrade svojej vily v Miami ju pred pár dňami opäť zachytili paparazzovia v dvojdielnych bikinách, ktoré zakryli len to najnutnejšie. A odhalili udržiavanú postavu 34-ročnej blondínky.

Prúžkované bikiny s čipkovaným lemom nechali vyniknúť ploché bruško, štíhle stehná a ramená, ale tiež prednosti, ktoré si ešte v minulosti nechala Krupa vylepšiť u plastického chirurga.

Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom... Foto: Profimedia.sk
Joanna Krupa Poľská modelka Joanna Krupa s manželom Romainom Zagom na záhrade svojej vily. Ten svalnatý zadok sa jej očividne pozdáva.

Rodáčka z Varšavy sa tento rok v lete vydala za podnikateľa Romaina Zaga – urasteného fešáka, ktorého má kamera rada minimálne rovnako ako jeho pôvabnú polovičku. Objavili sa aj klebety, že to je hlavný dôvod, prečo mu Krupa povedala áno. Vďaka účinkovaniu v reality-šou Real housewives of Miami je totiž pod dohľadom kamier pravidelne a snaží sa budiť dojem hýčkanej a milovanej manželky so sexi partnerom.

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #postava #Miami #Joanna Krupa #Romain Zago #dokonalé

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....