Pozrite sa na to! Nemecko chce ohúriť na Eurovízii polonahou striptérkou

Z oboch semifinále Eurovízie postúpilo do veľkolepej sobotňajšej šou dovedna dvadsať krajín. Pätica reprezentantov však získala postup automaticky.

15.05.2009 17:32
Alex Swings Oscar Sings a Dita von Teese Foto:
Zástupcom Nemecka sa vo finále Eurovízie stala formácia Alex Swings Oscar Sings! A počas ich vystúpenia sa divákom predvedie aj slávna Dita von Teese.
debata

Okrem usporiadateľskej krajiny, Ruska, sa automaticky v Eurovízii objaví aj Veľká Británia, Francúzsko, Španielsko a Nemecko. A práve posledná menovaná krajina si pripravila pre divákov poriadne príťažlivú „poistku“.

Pred zrakmi tisícov divákov v Moskve a ďalších miliónov pri televíznych obrazovkách totiž vystúpi slávna striptízová tanečnica, špecializujúca sa na burlesku, Dita von Teese.

Vyzývaví umelci v Eurovízii – pozrite sa

Američanka, ktorá bola v minulosti vydatá za Marilyna Mansona a ktorej šou sú považované za umeleckú formu vyzliekania, sa už nachádza v Moskve a absolvovala skúšku na sobotňajší prenos.

Podľa fotografií sa veru diváci majú na čo tešiť. K nemeckej pesničke Miss Kiss Kiss Bang, ktorú zaspieva formácia Alex Swings Oscar Sings!, pripravila brunetka sexi choreografiu.

Ukrajinská speváčka Svetlana Loboda. Foto: SITA
Svetlana Loboda Ukrajinská speváčka Svetlana Loboda.

A skrývať svoje vnady určite neplánuje. Na pódiu sa premávala len v čiernom korzete s hlbokým dekoltom. Až takým hlbokým, že jej poprsie bolo vidieť takmer celé. Bradavky si hviezda prekryla trblietavými „násadami“ od značky Agent Provocateur a po boku speváka Oscara Loyu zavrtela svojimi zvodnými bokmi.

Pocisková s Mikulčíkom nepostúpili do finále – čítajte viac

Či to Nemecku pomôže v celkovom výsledku sobotňajšieho finále, isté však nie je. Na provokatívnu šou a odhalené telá stavilo množstvo umelcov a najmä umelkýň. Spomenúť stačí napríklad Ukrajinku Svetlanu Lobodu, ktorá vo štvrtok ponúkla divákom mimoriadne divokú šou.

Zástupcom Nemecka sa vo finále Eurovízie stala...
Zástupcom Nemecka sa vo finále Eurovízie stala...
+1Zástupcom Nemecka sa vo finále Eurovízie stala...
debata chyba

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...