Kardashian (po)odhalená! Hlboký výstrih odkryl jej kypré poprsie

Televízna celebrita Kim Kardashian akoby sa nevedela nabažiť vlastných sexi kriviek, ktoré dosiahla tvrdým tréningom po pôrode.

07.01.2014 08:00
debata
Televízna hviezda Kim Kardashian prichádza do... Foto: Profimedia.sk
Kim Kardashian Televízna hviezda Kim Kardashian prichádza do reštaurácie Maria's Italian Kitchen.

V minulých týždňoch sa viackrát predviedla na verejnosti v sexi kreáciách – priehľadné topy a elastické sukne striedali bikiny, v ktorých sa predvádzala dokonca na Twitteri. A ani prvý januárový víkend nezostal bez provokácie.

Američanka, ktorá minulý rok priviedla na svet dcérku North, sa vybrala na obed do mesta so svojou priateľkou Britney Gastineau – paparazzovia, ktorí ju sledujú na každom kroku, nezostali naprázdno. Keď vystupovala z luxusného automobilu, hlboký výstrih odhalil jej kypré poprsie. Celkom zjavne chýbala brunetke s venušianskymi krivkami spodná bielizeň. Kim si našťastie rýchlo uvedomila, čo sa deje a pritiahla si na odhalenú hruď masívny kabát vo farbe ťavej srsti.

Jednej nepríjemnosti sa vyhla, druhá ju však už neobišla. Na druhý deň Kim totiž zaparkovala svoj Rolls Royce na mieste, kde je zakázané stáť. Výsledok bol jasný – celebrita-necelebrita, policajt jej za stierač zastrčil pokutový lístok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Kim Kardashian #prsník #faux pas

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...