Nahá austrálska kráska zvádza Vlka z Wall Street. Telom ohúri

Aj do slovenských kín už o pár dní zamieri film Vlk z Wall Street od Martina Scorseseho. Okrem hlavnej hviezdy, Leonarda DiCapria, bude lákať aj na príťažlivú blond hviezdu Margot Robbieovú.

10.01.2014 00:00
Margot Robbie Foto:
Herečka Margot Robbie nahá vo filme Vlk z Wall Street - po boku herca Leonarda DiCapria.
debata (2)

Pre austrálsku rodáčku je rola v novej dráme na motíve skutočných udalostí podľa osudu burzového makléra Jordana Belforta skutočne veľkou príležitosťou. Po boku Leonarda DiCapria, ktorý sa ujal titulnej úlohy, stvárnila dvadsaťtriročná kráska jeho lásku Naomi. Aj sám režisér bol vraj veľmi prekvapený, aký talent herečka preukázala.

Nebol to však len herecký talent, čo blondínke prihralo jednu z dôležitých úloh. Jej fyzický pôvab bol pre postavu Naomi jedným z určujúcich faktorov. Herečka sa pritom nezľakla ani odvážnych posteľových scén. V jednej z nich sa predvádza celkom nahá stojac vo dverách, v ďalšej sú to zase intímne momenty so slávnym hollywoodskym hercom.

Herečka Margot Robbie zvádza ako postava Naomi... Foto: Profimedia.sk
Margot Robbie Herečka Margot Robbie zvádza ako postava Naomi vo filme Vlk z Wall Street.

V šou Jimmyho Kimmela príťažlivá hviezdička hovorila o tom, ako svojej rodine povedala o nahých scénach. Najprv ich vraj úplne oklamala. „Prvé, čo som spravila, bolo, že som povedala, aby neverili, ak niekto bude hovoriť o nahých scénach. Vravela som im, ja som žiadne nahotinky netočila,“ uviedla v interview.

„Potom som si povedala, že film príde do Austrálie, oni to uvidia a zmenila som svoje vysvetlenie na špeciálne efekty. Je to nahé telo dablérky, mne tam prirobili len hlavu, hovorila som im,“ prezradila s úsmevom herečka. „Nakoniec som sa priznala. Ale hneď som začala vysvetľovať, že si musia prečítať knihu. Najprv knihu a potom film, aby pochopili, že to malo zmysel,“ doplnila Robbie.

Herec Leonardo DiCaprio a austrálska herečka... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Leonardo DiCaprio a austrálska herečka Margot Robbie Herec Leonardo DiCaprio a austrálska herečka Margot Robbie na premiére filmu Vlk z Wall Street v Londýne.

Robbie svoju kariéru odštartovala v seriáloch a objavila sa napríklad aj v kultovom projekte Susedia (v tom istom, v ktorom kedysi hrávala Kylie Minogue – seriál sa totiž vysiela od roku 1985).

2 debata chyba
Viac na túto tému: #filmová erotika #Vlk z Wall Street #Margot Robbie #nahé scény

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...