Nahá kráska z Vlka z Wall Street: Nafotí ju takto aj Playboy?

Hoci v súvislosti s filmom Vlk z Wall Street kritici hovoria najmä o Leonardovi DiCapriovi, ani jeho kolegyňa nezostala bez povšimnutia.

27.01.2014 00:00
debata
Herečka Margot Robbie zvádza ako postava Naomi... Foto: Profimedia.sk
Margot Robbie Herečka Margot Robbie zvádza ako postava Naomi vo filme Vlk z Wall Street.

Austrálska herečka Margot Robbie, ktorá stvárnila v novom filme režiséra Martina Scorseseho hlavnú ženskú rolu, sa okamžite stala novým hollywoodskym sex-idolom. Pravdepodobne aj preto, že zvládla odvážne scény a pred kamerou sa objavila celkom nahá.

Pohľad na 23-ročnú krásku od protinžcov je viac než príjemný. A údajne očaril aj zakladateľa magazínu Playboy – Hugha Hefnera. Ten sa už nechal počuť, že blondínku chce stoj čo stoj získať na stránky svojho časopisu. Osemdesiatsedem­ročný Hefner vraj videl film a viacerí ho pripravovali na to, že uvidí krásnu ženu v Evinom rúchu. „Je naozaj veľmi, veľmi pekná,“ skonštatoval pre médiá.

Herečka Margot Robbie na Critics' Choice... Foto: Reuters, KEVORK DJANSEZIAN
Margot Robbie Herečka Margot Robbie na Critics' Choice Movie Awards.

„Mala by pózovať v Playboyi,“ vyjadril sa údajne. „Sme na ňu pripravení,“ komentoval s typickým úškrnom. Otázne však je, či by Robbie vôbec reagovala na podobnú ponuku. Sama totiž priznala, že nahé scény v komédii Vlk z Wall Street jej robili veľké problémy a takmer kvôli tomu odmietla účinkovať vo filme.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Playboy #Margot Robbie #Hugh Hefner

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...