Nahá na ulici láka na festival! Rozkrok skryl len celuloidový pásik

O takejto reklame pre blížiaci sa filmový festival v Berlíne organizátori hádam ani nesnívali. Nemecká celebrita sa vyzliekla donaha priamo na ulici.

04.02.2014 11:56
debata (17)
Nemecká modelka Micaela Schäffer pózuje pri... Foto: Profimedia.sk
Micaela Schäffer Nemecká modelka Micaela Schäffer pózuje pri plagáte filmového festivalu Berlinale.

Ani chladné počasie neodradilo príležitostnú modelku Micaelu Schäfferovú od pózovania v centre Berlíne vedľa jedného z plagátov filmového sviatku, ktorý odštartuje vo štvrtok 6. februára a potrvá do nedele 16. februára.

Dlhovlasá brunetka sa postavila pred objektívy celkom nahá. Pár centimetrami celuloidového filmového pásu zakryla len bradavky a do rozkroku si nechala nalepiť tiež kúsok podobnej pásky. Keď už fotografov nudila jej nahota, vytasila ešte Micaela veľkého plyšového medveďa – možno variáciu na hlavnú cenu festivalu – Zlatého medveďa.

Otázne však je, či sa podobné aktivity budú vôbec pozdávať tvorcom jedného z troch najprestížnejších filmových podujatí na svete. Nie je jasné, či si na podobné pózovanie najali modelku oni sami. Na festivale však majú premietnuť plnú a nezostrihanú verziu filmu Larsa von Triera Nymfomanka – možno sa teda nemecká exhibicionistka inšpirovala práve touto snímkou.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #Berlinale #Micaela Schäffer #nahá na ulici #filmový pás

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...