Nemka Schäfer opäť nahá v uliciach: A srdce (ne)má... na mieste!

Neuplynul ani týždeň a Micaela Schäfer - nemecká celebritka, ktorá sa odhalí na počkanie, znovu zhodila šaty a v Evinom rúchu vyšla do ulíc Berlína.

07.02.2014 00:00
debata
zväčšiť Nemecká modelka Micaela Schäfer propaguje... Foto: Profimedia.sk
Micaela Schäfer Nemecká modelka Micaela Schäfer propaguje blížiaceho sa Valentína.

Tentoraz sa ako príležitosť na obnaženie silikónovej brunetky ukázal blížiaci sa sviatok zamilovaných. Hoci deň svätého Valentína pripadá až na 14. februára, Schäffer sa už osem dní pred jeho príchodom vystavila na námestí neďaleko Brandeburskej brány. Pritom len v úvode týždňa pózovala v Berlína nahá a zahalená len tenkým prúžkom celuloidového filmu v rámci proma na blížiaci sa filmový festival Berlinale.

Tentoraz jej počestnosť „chránili“ v tomto prípade len tri nálepky v tvare srdiečok – dvoma z nich si prelepila bradavky, tretia, len o kúsok väčšia, skončila v rozkroku.

Nemecká modelka Micaela Schäffer pózuje pri... Foto: Profimedia.sk
Micaela Schäffer Nemecká modelka Micaela Schäffer pózuje pri plagáte filmového festivalu Berlinale.

Podľa niektorých nemeckých médií patrí Schäffer k prostriedkom reklamných firiem, ako prilákať pozornosť vtedy, keď už si nevedia rady s kreatívou. Prípadne sú iba leniví a chcú za každú cenu šokovať.

Sama Schäfer však už viackrát potvrdila, že vyzliekanie je pre ňu doslova záľubou a spraví tak pri každej možnej príležitosti. Veľmi sporo oblečená sa objavila napríklad aj na filmovej premiére Mužov v čiernom 3.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #Valentín #Micaela Schäfer #Brandeburská brána

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...