A zase tá bradavka! Rihanna si nedá pokoj, predvádza sa polonahá

Tri dni, tri provokatívne outfity. Speváčka Rihanna si omotala fotografov v Paríži okolo prsta - niet divu, keď na počkanie odhaľovala svoje prednosti.

02.03.2014 17:09
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna a jej odhalené poprsie pod čipkou.
debata

Spravila tak aj v sobotu večer, keď sa v mekke módy konala prehliadka dizajnéra Jeana Paula Gaultiera. Barbadoská hudobná diva si vybrala komplet z jeho predjesennej kolekcie a vyrazila do ulíc so sebavedomým výrazom na tvári.

Háčik bol v tom, že speváčka si vybrala kombináciu čipkovaného topu s čiernymi pánskymi nohavicami. Priehľadná látka, ktorú doplnila kožušinovou štólou, toho veľa neukryla. A Rihanna skrývať asi ani neplánovala.

Speváčka Rihanna odhalila v priehľadnom...
Speváčka Rihanna pred prehliadkou Dior.
+6Speváčka Rihanna vyráža na prehliadku Balmain v...

Objektívy bez problémov zachytili jej prednosti, ktorým 26-ročná Rihanna nedopriala žiadne krytie v podobe podprsenky. Stalo sa teda už druhýkrát za tri dni, že speváčka odhalila pred objektívmi poprsie a bradavky. Prvý raz sa tak stalo na párty po prehliadke značky Balmain, ktorá bola len pre uzatvorenú spoločnosť – druhýkrát už tento pohľad dopriala širokej verejnosti – vyrazila si tak na spomenutú Gaultierovu šou.

debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #Rihanna #odhalená #bradavka #čipka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...