Nahoty sa v Riu neboja! 10 najerotickejších foto z karnevalu

Pre prudérnu časť sveta je karneval v Riu a jeho divoká, priam orgastická nálada dôvodom na dvíhanie obočia. Ale zároveň mnohí z nás fascinovane pozerajú, ako sa vedia horkokrvní Juhoameričania zabávať.

05.03.2014 12:03
debata
Tanečnice sa neboja predvádzať svoje krivky,... Foto: Reuters, PILAR OLIVARES
erotika - nahota - pikantné momentky - Rio de Janeiro - karneval 2014 Tanečnice sa neboja predvádzať svoje krivky, samba je skrátka vášnivá a erotická radosť zo života.

Inak to nebolo ani počas uplynulého karnevalu v brazílskom veľkomeste, ktorý tento rok prilákal bezmála milión turistov. Každý rok sa na veľkolepých prehliadkach predstavuje 12 najlepších škôl samby z mesta, ktoré medzi sebou súťažia. Každá prehliadka má vyše 2500 súťažiacich účastníkov a jej produkcia stojí viac ako tri milióny dolárov.

Tanečnice sa neboja predvádzať svoje krivky,...
Tanečnica zo školy samby Leandro de Itaquera...
+7Rio žije každoročne divokým karnevalom.

Hoci pre príslušníkov jednotlivých súťažiacich škôl je karnevalový večer veľmi dôležitým momentom, do ktorého vkladajú energiu pri mesiacoch trénovania a prípravy produkcie, svet okolo sa predovšetkým kochá. Farbami, nádhernými kostýmami, odhalenými telami a tancom, ktorý akoby vyvieral priamo zo žíl účinkujúcich.

Tancovalo sa všade, na sambodrome, aj v... Foto: SITA/AP, Silvia Izquierdo
erotika - nahota - pikantné momentky - Rio de Janeiro - karneval 2014 Tancovalo sa všade, na sambodrome, aj v uliciach. Niekto investoval tisíce do honosného kostýmu, týmto dámam stačila farba na telo.

Málokto si vie predstaviť, že by sa v centre európskeho mesta predvádzala tancujúca žena hore bez, v Brazílii je však nahota a erotika tak prirodzená ako večerná modlitba a Ježis s rukami rozpaženými nad mestom, ktoré čoskoro bude hostiť letnú olympiádu.

My sme pre vás vybrali desiatku najpikantnejších záberov tohtoročného karnevalu. Tak zabudnite na prudérnosť a pokochajte sa. Nižšie si tiež môžete pozrieť ďalšie „decentnejšie“ karnevalové obrázky.

Účinkujúci školy samby Imperatriz Leopoldinense.
Účinkujúci zo školy samby Unidos da Tijuca.
+21Účinkujúci školy samby Unidos da Tijuca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Rio de Janeiro #erotika #karneval #škola samby

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...