Oficiálne najstaršia sexica na titulke! Electra sa vyzliekla pre FHM

Vo veku 41 rokov sa stala oficiálne najstaršou modelkou na titulnej stránke pánskeho magazínu FHM. Pri pohľade na Carmen Electru však toto "prvenstvo" nikoho neprekvapí.

07.03.2014 00:00
debata
Modelka a herečka Carmen Electra na titulnej... Foto: Reprofoto: FHM
Carmen Electra Modelka a herečka Carmen Electra na titulnej stránke magazínu FHM. Stala sa oficiálne najstaršou modelkou na obale tohto pánskeho časopisu.

Bývalá hviezda seriálu Pobrežná hliadka má aj po prekročení štyridsiatky bezchybnú figúru a jej vylepšené prednosti vyzerajú časom nedotknuté. A tam, kde by sa náhodou mohla objaviť nejaká vráska, zase pomôže retuš.

Modelka sa vyznala, že je veľmi rada, že sa mohla objaviť na obálke známeho časopisu. „FHM ma podporovalo počas celej mojej kariéry,“ skonštatovala. Dnes je vraj so svojím telom vyrovnanejšia a spokojnejšia ako kedykoľvek predtým. „Som menej nervózna kvôli telu. Mám pocit, že sa nachádzam v mojom živote na dobrom mieste a už len fakt, že máte okolo seba taký priestor, vám umožňuje cítiť sa sexi,“ citoval Electru britský Daily Mail.

Modelka a herečka sa len nedávno objavila v uliciach Los Angeles aj po boku nového muža. Bola na rande s hudobníkom Travisom Barkerom. Minulý rok krátko randila aj s producentom Simonom Cowellom. Ich vzťah sa však údajne skôr skončil, ako vôbec začal.

debata chyba
Viac na túto tému: #bielizeň #sexi #Carmen Electra #FHM #najstaršia žena na titulke

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...