Horváthová prekvapila silikónmi. Ktoré známe Slovenky ich tiež (ne)ukazujú?

Keď sa uplynulý víkend objavila moderátorka Kveta Horváthová na cenách OTO, nejednému pánovi padla sánka. Blondínka totiž ohúrila výstrihom s vylepšenými prednosťami.

12.03.2014 06:44
debata (2)
Modetátorka Kvetka Horváthová prekvapila... Foto: Pravda.sk, Dana Závadová
Kveta Horváthová Modetátorka Kvetka Horváthová prekvapila výstrihom.

O tom, že sestra oceňovanej moderátorky Lucie Barmošovej z konkurenčnej JOJ si v minulosti nechala vylepšiť svoje prednosti, sa vedelo dávno. Horváthová však nepatrí k ženám, ktoré by pri každej príležitosti „tasili“ svoje zbrane do boja. A nie je jediná. Ktoré známe Slovenky si nechali upraviť poprsie predovšetkým pre svoj dobrý pocit a s veľkou pravdepodobnosťou aj kvôli túžbe partnera?

Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová v...
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová.
+27Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová.

Nela Pocisková

Hviezda Burlivého vína dlho pôsobila dojmom nevinnej slečny, u ktorej by vám predstava umelého poprsia pripadala ako násilný akt proti jej vôli. Ale veci sa majú inak. Pocisková si pred bezmála dvoma rokmi nechala upraviť obsah svojho dekoltu a pravdepodobne tak získala aj nové sebavedomie. A tiež sa z nej stala zmyselnejšie žena. Poprsie tiež zbytočne nevytŕča. O to vzácnejšie sú momenty, keď sa nejakým dekoltom na šatách pochváli.

Speváčka Nela Pocisková svoje poprsie... Foto: TV Markíza
Nela Pocisková Speváčka Nela Pocisková svoje poprsie nevystavuje na počkanie.

Adriana Poláková

Moderátorka markízackého Telerána patrí medzi najznámejšie dámy, ktoré hrdo priznávajú plastickú úpravu poprsia. Verbálne. Na jej prezentácii však žiadne pokusy o lacnú provokáciu nevidieť. Jeden by si myslel, že to je najmä kvôli vysielaciemu času, no Poláková sa zbytočne nepredvádza ani počas večerných moderovačiek.

Rozvod bol pre Adrianu Polákovú krutou ranou.... Foto: Ivan Majerský
Adriana Poláková Rozvod bol pre Adrianu Polákovú krutou ranou. Zvládla ju však.

Denisa Mendrejová

V prípade bývalej Miss Universe SR boli časy, keď silikónové poprsie odhaľovala v miniatúrnych bikinách či hlbokých dekoltoch. Možno zaúradovalo materstvo, možno pribúdajúce roky, možno partner a možno všetko dokopy, ale Mendrejovú už nevídať každú chvíľu v prvoplánovo odhaľujúcom modeli, ktorý by všetko ukázal „ako na tanieri“. Výnimkou bola asi len prehliadka koncom minulého roka. Inak blondínka sexepíl predvádza decentnejšou formou – ukážkovou figúrou, hrou s ľahučkými alebo transparentnými materiálmi. A to jej aj odporúčame.

Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová na... Foto: Daniel Kaplavka/ STAR production
Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová v kreácii z dielne NuPPL. Modelka a bývalá Miss Denisa Mendrejová na módnej prehliadke koncom roka 2013.
2 debata chyba
Viac na túto tému: #silikóny #umelé poprsie #známe Slovenky #ukazujú prsia

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...