Svalnatí a polonahí! Týchto fešákov vyzliekla Jennifer Lopez

Speváčka Jennifer Lopez má nový singel. A k nemu už aj hotový klip. Hoci sama sa v ňom predvádza v sexi šortkách či overale s výstrihom, na odhaľovanie našla niekoho iného.

14.03.2014 18:00
Jeden z modelov, ktorý účinkuje vo videoklipe... Foto:
Jeden z modelov, ktorý účinkuje vo videoklipe Jennifer Lopezovej k singlu I luh ya PaPi.
debata

Klip k singlu I luh Ya PaPi, v ktorom hosťuje aj raper Frenc Montana, je totiž plný takmer nahých svalnatých mužov. Sú takmer na každom zábere, v spálni, na záhrade pri bazéne či pri aute, ktoré umývajú lascívnym spôsobom.

Dôvod, prečo si 44-ročná hviezda obsadila do klipu toľko urastených Adonisov, vysvetľuje sama v scénke klipu na úvod. Video sa totiž začína pohovorom, v ktorom sa Lopez dohaduje, ako by mal vyzerať jej klip. Odmietne alternatívy ako vodný park či zoo a vyhlási, že vo väčšine klipov robia zo žien sexuálne objekty. „Prečo by sme to nemohli urobiť naopak,“ hovorí speváčka.

Jeden z modelov, ktorý účinkuje vo videoklipe... Foto: JenniferLopez/VEVO
Jeden z modelov, ktorý účinkuje vo videoklipe Jennifer Lopezovej k singlu I luh ya PaPi. Jeden z modelov, ktorý účinkuje vo videoklipe Jennifer Lopezovej k singlu I luh ya PaPi.

Či sa jej to podarilo, alebo ide len o ďalší klip s polonahými telami bez nejakého hlbokého zmyslu? Odpovedzte si sami. Video je nižšie.

debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #Jennifer Lopez #nový klip #svalovci

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...