Ona má fakt 50? Blanarovičová v muzikáli odhalí prsia aj ukážkové telo

Dobré gény, ale tiež prísny a tvrdý režim robí z herečky Yvetty Blanarovičovej jednu z najsexi dám česko-slovenského šoubiznisu. A vôbec neprekáža, že už oslávila päťdesiatku.

24.03.2014 12:55
Yvetta Blanarovičová Foto:
Herečka Yvetta Blanarovičová v scéne z muzikálu Mata Hari.
debata

Rodáčka z Bojníc, ktorá sfúkla sviečky na jubilnej torte minulý rok v septembri, je jednou z hviezd muzikálu Mata Hari. Momenty, ktoré dopraje divákom v prvých radoch, sú určite lákavé.

Blanarovičová sa na javisku neváhala vyzliecť len do sexi negližé či tancovať v pompéznom kabaretnom kostýme. Azda najviac však pritiahla pozornosť striptízom, keď si zložila vrchný diel a na javisku zostala hore bez.

Slovenská rodáčka Yvetta Blanarovičová sa v... Foto: Profimedia.sk
Yvetta Blanarovičová Slovenská rodáčka Yvetta Blanarovičová sa v muzikáli Mata Hari vyzliekla aj z horného dielu svojho kabaretného kostýmu.

České médiá už na adresu Blanarovičovej poznamenali, že neváha ukázať naozaj skoro všetko. Pri príležitosti stej reprízy vpustila matka dospelého syna do šatne fotografov a hrdo zapózovala v čipkovanej bielizni. Dokonca urobila šnúru a to len v sieťovaných pančuchách. Nuž, ale jedno sa musí uznať – do vrecka by strčila aj mnohé mladšie kolegyne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #hore bez #Yvetta Blanarovičová #Mata Hari #javisko

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...